Brun bränna!

Haft en sjukt trevlig dag!
Mycket bad och mindre sol, fast har fått en brun bränna nu. Lycka!

Åkte till Hässelby som jag nämnade i det tidigare inlägget drog först dit med mamma, och två av våra grannar och deras hund. Sen mötte jag upp Mathias, Josefine och Josefines brors dotter Nanne :)
Badade nästan hela tiden eftersom det var sjukt varmt och Nanne var inte badkruka precis.

Nu ska jag ta det lungt och bara slappa, blir nog en mysfilm kväll =)


ser ni min bikinilinje?


Vackraste Nanne!

Nära och kära

Åh underbart väder som resten av veckorna fram över kommer se ut!
Om en timme ska jag börja röra mig mott älskade Hässelby och träffa nära och kära å sola och bada, mysigt va?

Ska ta med mig solkrämen, inte glömma!
Låg uppe till halv 5 i morse och smsade, inte varje dag man gör det :)


Nattinlägg




                                            Just living my life.

Bränd

Lyckas bränna mig på axlarna, dom är röda och flagnia.. Suck

Har badat ochSolat idag igen, som varje dag. Galet mycket folk idag men det är väl bara och vänja sig.
Träffade på Jocke på hemvägen också! :)

Det blir en liten uppdatering, ska kolla film nu. Puss



Helgen var tuff.

Hemma igen! Höll på att dö på bussen på väg hem från. Nåja helgen var chill.

Fredag: Grillade hos Jossan med Ludde, Max, Tobbe och Josefine efter grillningen så drog vi och badade, mötte även upp Jocke och Elin, men Josefine och Elin var lite halvtråkiga så dom, drog hem efter typ...15 minuter?
Jag och Jossan sprang in i vattnet, för en gångs skull ramlade jag inte. Grattis till mig.
Sen gjorde Jossan illa sig på sin fot och det var en glasflaska som någon idiot hade slängt i? Fattar inte tanken med att slänga i en glasflaska som är trasig som man gör illa sig på. Sen hände inte så mycket mera den kvällen, Jag, Max, Tobbe drog hemåt, Fick sällskap av Jossan, Ludde och Jocke till tunnelbanan :)
Sen däckade jag när jag kom hem.

Lördag: Jag, Jossan, Ludde och Max gick på bio och såg filmen Baksmällan sjukt jävla rolig. Efter filmen var slut så åkte vi hem till Jossan och tog det lugnt vi spelade Sanning och Konsekvens eller hur det nu stavas?
Jocke kom förbi också :) Det var mest chillkväll hos Jossan, vi kollade på en till film efter några timmar och den var såklart tecknad det enda Jossan kolla på så det blev Madagaskar 2. Runt halv 8 gick jag och la mig..

Söndag: Kort och en ointressant dag, har inte gjort något roligt idag, Hjälpte Jossan och städa idag på eftermiddagen, spelade Guitar Hero med Grabbarna ;). Runt halv 6 åkte jag hem, nu sitter jag här. Som sagt ointressant dag.


Dom bästa

Det blev bio ikväll, jag och dom bästa tänkte se filmen baksmällan =)
såg nyss trailen, den verkar rätt bra :)


Bio?

Så.. vad ska man göra ikväll, orkar inte ligga en dag till på stranden och bara bli solbränd fast jag har 70 lager solkräm, nåja jag och Max kom på att man kunde ju dra på bio eller nått eftersom inte alla är 18 då kunde man dra ut på krogen eller nått liknande.
Men tror det blir en biokväll idag



För att jag är så jävla snygg

Back on track

Im back on track!
Har inte så mycket att säga eftersom jag inte gjort så mycket, solat på min baksida, ätit en fet frukost, duchat och lite annat. Ska snart till Vällingby för att handla lite till grillningen och sen möts upp Kim en snabbis :) sen ska jag åka till Josefine!

Så ska försöka ta lite bra bilder ikväll

Puss så länge =)

King of pop

Läste för ett tag sen att Michael Jackson är död!
Inte för att jag var ett så stort fan av honom men han var en stor legend innan han lämnade oss.

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article5432546.ab


RIP

Solskydd

Hemma igen efter en dag på badstranden igen.
Har bränt båda mina axlar och ansiktet..suck, måste vara noggran med att smörja in mig när jag ska sola men tänker inte alls på det när man ligger där och steker med skön musik.

Imorgon är det samma sak som dom senaste dagarna, alltså bada och sola senare på kvällen ska hela gänget grilla och det kommer bli myspys ingen ska banga på ett nattdopp efter grillningen har jag bestämmt, men nu ska jag ta mig ett långt skönt bad och smörja in mig.
Puss






Sol och bad

Blir dåliga uppdateringar nu när det är så fint väder ute har suttit ute vid en strand med nära och kära efter ett bra tag och en solbränna så rörde jag mig hemåt för att sedan åka till Brommaplan med Ludde för att möta upp Jossan efter hon slutat jobbet, därefter drog vi och tog det lugnt vid en stand jätte mysigt.
Efter vi suttit där i 2-3 timmar så ringer vi Kim och han hämtar upp oss med båten och vi åker runt med den, vilket var väldigt härligt. Runt 10 så lämnade vi båten och drog oss hemåt.

Imorgon ska jag bada med nära och kära i Kungsängen som idag, rätt mysigt. Ska försöka spela lite bättre vattenpolo som inte gick så lyckat sist.
Ska inte sola med toffsar på armen heller, har fått två runda märken på min arm väldigt snyggt NOT!

Jag på Båten, sitter längst fram som vanligt =)
Jag lite senaee på kvällen, mysigt!
Kim
Ludde och Jossan

Love

Inte haft någon lust och bloggat när det är soligt och fint ute.
Varit i hässleby och badat som vanligt med favorit gänget! Senare drog jag, Jossan, Kim, Robin ovch Ludde ut med Kims båt! Fett najs det var, ska lätt tvinga ut Kim i morgon och åka ut med Båten :).
Fast det får bli efter jag varit i Kungsängen med mamma och två av våra grannar, måste ju spendera lite tid med mamma nu när hon har semester.
Efteråt så ska jag säkert möta upp gamla vanliga gänget och bara chilla orkar inte direkt sitta inne nu när det är så fint väder ute.
Kanske åker ut med Kims båt (hoppas).
Annars ska jag och Jossan knuffa i Max, Kim, Ludde och alla andra killar som inte vågar bada, vilka badkrukor man umgås med.


Soligt ute

Hello, har inte hänt så mycket idag, träffade några vänner och badade i Hässelby, älskar och bada där för att man kan gå ut jätte långt utan att vattnet inte bottnar. Just nu är jag med Josefine och hon gör te passade på att upddatera min blogg inte haft tid för idag och fattar inte hur man mobilbloggar?
Tänkt slagga här i natt också fast det kanske ni förstog. Nu kommer Josefine tillbaka med sitt te så ska vara lite social.

Puss och godnatt!

Låna skor är inte helt fel

Är hemma nu, ska starax sova tror jag, sjukt trött. Vill ducha också men alla i familjen sover så vill inte väcka dom med mion fina sångröst (jag sjunger i duchen för er som inte förstog) men annars funkar livet bra.
Måste tillbaka till Hässelby för att lämna ett par skor jag lånade av Jossan, orkade inte gå i mina höga skor :)

Nu ska jag sova!
Puss och godnatt

21 juni

Jag lever! Sitter hos Jossan just nu med hennes pojkvän Ludde =)
Igår så var vi först och badade i Hässelby och det var iskallt! höll på och dö, men jag överlevde det var roligt. Senare så gick vi hem till Jossan för att dricka lite, mycket trevligt!

Annars så gick jag upp vid 10 typ och låg i sängen (inte samma som Ludde och Jossan) det var mysigt att jag fick sova här Tack jossan! <3

Nu ska jag vara lite social här.

Puss

Årets första dopp?

Tja, inte kunnat uppdater på dagen, varit upptagen och internet vägrade funka..

Nu sitter jag hos Jossan med Ludde, Tobbe och Max väntar på att Kim och Dino ska komma, sen ska vi åka och bada. Få se när jag kommer hem inatt, kanske sover borta.

Puss

<3

En sån här tatuering ska jag ha! Inte precis likadan men nästan! :)



Eller en sån här :


Midsommar kvällen

Home again, roligt som fan att komma bort och äta lite middag!
Trevliga jobbvänner hade mamma också. Magdansen ägde, god mat, god dricka hehe.
Och världens godaste efterrätt - inte kladdkaka utan jordgubbstårta med chockald, fyfan va gott.
Det var några Iranska tjejer som inte fattade så mycket (hade varit i sverige i 2 dagar) men jag förstår dom, dock skulle jag vara helt paff och jag åkte till Iran nu, annan kultur och grejer. Men endå va roligt.

Nåja, ska tvätta av mitt fina smink och sätta på min mys kläderna.'
Hoppas ni hade det lika roligt som jag hade det!

Puss

Favorit i repris

Nu hinner jag uppdatera er lite snabbt innan vi ska åka iväg till middagen, jag är faktiskt väldigt hungrig (som alltid) så hoppas det blir lite smått ''förkäk'' innan den riktiga maten serveras. Haha intressant? not..
Men nu ska jag bara vänta tills mamma är klar och sen ska vi åka.

Dagens outfit :

Rosa linne - Bik bok
Vit tröja - Fick av mamma
Tights - Gina tricot

Midsommar

Skönt att det var fint väder idag på midsommar ska snart ner på ica (igen) för att handla det sista åt min kära mamma, sen runt fem tiden ska vi iväg på middag hos mammas jobbarkompis tror jag det var.

Ska sätta på mig sågot snyggt, kan ju inte direkt komma i trasiga jeans och en tjocktröja.. Fast en tjocktröja kommer jag iaf ha med mig.
Måste springa ner på ica nu innan dom stänger.

Glad midsommar :)

I bland..

i bland tänker jag inte..Jag kan ju inte dra ut och festa nu
Jag ska ju upp tidigt i morgon för att handla lite grejer till Midsommaren, först ska vi iväg på middag hos en av mammas jobbarkompis typ, sen poå kvällen vet jag inte vad jag ska göra fast jag träffade på Niklas och Tette idag på Ica så jag ska höra av mig till dom i morgon sen får vi se vart kvällen tar mig. Inte säkert att jag är med dom heller.

Dance

Jag vill ut och dansa!
Men det suger för det är ingen annan som vill :(
*tyck synd om mig*

Nä, ska övertala lite folk och se hur det blir ;)

Digitalboxarna

Det där med och koppla in digitalboxarna var inget fel men sen och hitta kanalerna var ett helvete..
Just nu sitter jag och pratar Italenska med en kompis tycker att Italenska är ett så vackert språk.

Ska snart äta efterrätt, det blir hallonpaj med vaniljsås! Det gillar jag :)


Fullt upp

Jag har haft fullt upp hela morgonen/ eftermiddagen typ, varit med mamma och hjälp henne och handlat tills i morgon, vi var ju inte ensamna på Ica heller alla är ute i sista sekund känns det som, men det är ju vi också så ska egentligen inte klaga.
Hämtade också ut dom efterlängtade digitalboxarna. Jag kom på att jag är riktigt egoisktisk av mig, jag hjälper nästan aldrig till hemma eller så.. Ska fixa uteplatsen åt mamma sen också, så nu har jag hjälp henne med hela tre saker.
Jag är nöjd med det! :)

Nu ska jag koppla in digitalboxarna!

Ta hand om dig

Nu ska jag ha en ''ta hand om dig kväll''
Ska fixa ett bad till mig själv med ljus och musik.

Älskar att ta hand om mig själv för då mår jag bra!


Solen är tillbaka

Nu funkar mitt internet igen, herregud jag dör utan internet nej men nästan alltså.
det kommer inte häönda så mycket idag, skulle egentligen åkt till Värmdö men det får bli en annan dag var tvungen att fixa med min internetbank osv.

Nu sitter jag och kollar på bartenderskolan jag vill gå en kurs i 4 veckor, det veckar sjhukt jävla nice!
det här ingår:

Inklusive boende

13 900 SEK

4 veckors intensivutbildning

2 Utbildning i flairteknik

3 Kurskompendium i 4-färgs tryck med 100 drinkrecept

4 Gratis cykel under hela kursperioden

5 Certifikat vid avslutad kurs

6 50% rabbat på flertal barer & restauranger

7 Boende på hotell i 4 veckor

8 Avslutningsmiddag

 vet ni vad, på utbildningen snackar dom svenska! :)

lånat info av: http://www.bartenderskolan.com/prices.php?city_id=10&submenu=prices

Godnatt på er

Nu säger jag godnatt på riktigt.
Klockan är halv 5.. Inte okej om man nu ska upp hyffsat tidigt får se fall jag ens vaknar av väckarklockan..

00:17

Drog ju ut och mötte upp Jossan och Max i Kista, vi gjorde inte så mycket, chillade mest käkade på donken och bara lät det vara, sen drog vi hem alla till sig för att Jossan ska ju jobba och Max står inte ut mig mig själv, skoja bara!

Har precis gjort klart mitt egna test på Facebook, tycker det är jätte roligt ''Hur väl känner du Nathalie Berg'' och ingen har fått 100%
(inte du heller Sarah) mohahahha, nu är jag bara för jävlig.

Ska snart lägga mig tror jag för jag ska ut till Värmdö och träffa en kompis om vi båda nu orkar och vill det, vi får helt enkelt se

Puss och godnatt!

Mot kista

Nu ska jag åka mot kista för att möta upp Jossan och Max.
Sommarkläderna åker på!

Puss

16 juni

Tog en lång sovmorgon, skönt måste jag säga er.

Anywho idag skulle jag egentligen till Solna för att kolla upp en sak, men kom på att jag inte orkar och hittar knapp dära så det får bli en annan dag helt enkelt.
Ska snart ner på ica och hämta ut min pin kod för internetbank så att jag kan överföra pengar och sånt, blir mycket lättare än att gå till banken hela tiden..

Lika bra och fixa sig nu så att jag inte segar hela dagen!

Fick ett par örhängen av mamma i morse, tack mamma!


Bilder från Gotland

Klicka på bilderna för att få dom större.


Josefine

Båten

Jag i bilen

Jag på båten

Dvd spelare

Vi kollade på twilight

Älskar filmen!

Bea sminkar mig

Bea

Jag efter att Bea har sminkat mig

Rico

Eric

Josefine

Mias studentmottagning

Hunden

Andra hunden

Mia när hon var fem år

 Mia

Jag, Rico och Sussi

Mia öppnar paket

Jag på Mias studentmottagning

Eric, Rico och Jag

Gustaf

Gustafs tatueringmotiv på Josefine.

Jag

Eric

Gustaf

Jag och Gustaf

Vi hade tre gulliga hundar hos oss.

Hemma i stockholm!

Nu är jag hemma i Stockholm igen!
Åkte hem och duchade och fixade mig snabbt för att Jossan tvingade ut mig så jag åkte och mötte henne och Kim senare kom Max.
Vi gjorde absolut ingenting så vi alla drog hem efter 1 timme typ lite smått onödigt men men..

Nu sitter jag här och försöker fixa så att bilderna från mobilen kommer till datorn eller hur man nu förklarar, men ni fattar säkert :)


Gotland rocks

Hello, sitter nu i Ricos rum och uppdaterar därifrån!

Dom senaste dagarna har gått otroligt fort, man har gått upp på morgonen, lekt med hundarna, festat, träffa gotlänningar och sen var dagen slut lixsom..
Jag kommer verkligen sakna Gotland, alla mysiga folk, hundarna, speciellt platserna vi varit på..

Fast jag ska ner hit igen under sommaren, har ju fått nya vänner som man måste hälsa på!
Jag kommer ladda upp bilderna i morgon när jag kommer hem.

Nu ska jag sova
Puss

Hos Bea

Jag som hade förväntat mig soligt väder med massor av snygga killar, snygga killar fanns det gott om men vart är solen? jag som bara tog med mig sommarkläder dvs linnen, tights och klänningar och lite tuniker aja nog om det just nu sitter jag hos Bea, kände att jag var tvungen att uppdatera lite..
Saknar faktiskt inte Stockholm som jag trodde att jag skulle göra, jag skulle kunna bo här faktiskt, skit mysigt folk och massa goa killar och tjejer.

Nu ska jag vara social med tjejerna där ute!

Sen blir det träffa massa goa gotlänningar! :)

HEJDÅ

NU DRAR JAG!

HEJDÅ



Gotland

Kom precis hem, eller aa nästan. Tappade min pinne till telefonen =/
Ska snart till skolan och lämna dom sista böckerna och säga hejdå till lärarna.. Eftersom jag inte kommer vara där i morgon för jag åker ner till Gotland ikväll och är där tills på Måndag så förvänta er inte så bra uppdatering!

Jag kommer ha så roligt där nere, fast dom pratar sjukt snabbt men jag frågar Josefine om hjälp (hon är ju själv gotlänning) sen har vi ju hennes mamma som också hänger med. Vi kommer åka vid 18 tiden eller då ska jag vara hos dom och sen åker vi man måste ju vara där 1 timme innan eftersom vi åker bil till nynäs och sen tar vi båten.

Nu ska jag packa (vilket jag skulle ha gjort igår) och sen ducha!

Puss på er

filmkväll hos Jossan :)

hejsan blogg!
Sitter hos Jossan med Max vi har kollat på film hela kvällen. Ska snart hemåt tror jag måste upp i tid i morgon eftersom jag åker ner till Gotland i morgon, har inte ens packat eller någonting ännu. Är alltid ute i sista sekund.

Nu ska jag vara lite social med mina underbara vänner!

Puss

Kärlek

minnen river upp, minnen sårar.
allt jag vill är att spola tillbaka tiden,
bara spola tillbaka till en dag då du och jag var med varann
de är allt jag behöver.
ha dig vid min sida, känna dina andetag mot mina.
de är allt jag begär.
om man vill en sak, riktigt jävla mycket och aldrig tappar hoppet om de.
då kommer de bli av.
men jag har tappat hoppet om allt.
jag vill ha dig mer än allt, jag är kär i dig.
men vi pratar inte ens längre, och de gör så jävla ont.
de gör ont att veta att jag inte har dig vid min sida.
de gör ont att veta, men lika ont att undra.
kärlek bilder minnen, och minnen river upp en.
man blir så uppriven att man inte vill något längre, man börjar tro att ens liv är meningslöst.
patetiskt eller hur?
hur mycket jag än vill att du ska veta de här, så kommer de aldrig hända.
varför är de kärlek som gör en så svag, de är ju bara kärlek.

=/

Jag har förstört för mig själv

Kista

Hello everybody!

Nyss kommit hem från Kista med Jossan och Max!
Inte för att vi gjorde så mycket men dte var endå mysigt och vara i kista och bara chilla!
fick sommarlov nu också, ingen mer skola! Fyfan va skönt måste jag säga, dock kommer jag få plugga över sommaren men det visste jag redan så inget jag blev chockad över..

På torsdag åker jag iväg ner till Gotland för att gå på studentmottagning.
Måste hinna träffa Mr X innan jag åker, träffade aldrig honom idag innan skolan =/

Att donera blod eller inte?

Klockan är 11 och jag är uppe, börjar fem i ett idag, så skulle ha kunnat sovit längre!
Men eftersom jag är så gullig så ska jag möta Mr X innan skolan har börjat, saknat honom!

På tal om ingenting, jag funderar på att donera blod.. fast jag hatar nålar över allt annat så tänker jag ändå offra mig och donera blod till folk som verkligen behöver det jag tänker offra mig. Fast ska ta med mamma dit eftersom jag ska fylla i massa papper och jag kan inte så mycket om mig själv, låter som att jag är senil eller nått men det är jag inte!

Nu ska jag ducha och äta lite frukost och sen möta Mr X =)

Skäms!

Jag har sjukt jävla ont i magen!
Har inte kraften längre med allting, i morgon är det min absolut sista dag i skolan.

Kommer få betygen hemskickade, har inte ens sagt till min mamma hur många ig:n jag har för jag skäms. Jag låg och tänkte på det igår kväll innan jag somnade.. Hemskt, jag var jätte duktig hela 1:an, var borta någon enstaka gång, typ 2gånger per år kanske.. Och då var jag sjuk.. Nu har jag varit borta minst halva tvåan
Jag är jävligt glad att mina lärare lät mig hoppa upp till 3:an fast jag själv inte tycker att jag förtjänar det!

Nu ska jag kolla film och mysa med popcorn och massa annat gott!

The tyra banks show

Hemma fast inte hos mig, fick nyss panik.. Trodde det var Tisdag idag, och jag ska till tandläkaren då, och då klockan var halv 4 så fick jag panik och bara shit jag måste hem, skulle vara hos tandläkaren för 1 timme sen! Shiit.. blev skit rädd!
Men sen kom jag på att det var Tisdag!

Jag ska fortsätta kolla på The Tyra Banks show - psychics kids, lite smått intressant


Banken

Godmorgon, tråkigt väder igen..Suck, jag som trodde sommaren var på väg? men jag måste iaf ut i det ''fina'' vädret

Om en lite stund ska jag till banken och fixa internetbank, mycket lättare så än att gå till banken varje gång man man ska överföra eller betala någon dum räkning.
Måste nog skynda mig lite eftersom Josefine väntar på mig, kan ju inte låta hon vänta hela dagen.. eller kan jag?

Kan man döda tiden utan att skapa en evighet?


Söndags ångest

Söndagen är nog den mest tråkaste dagen i veckan..Eller det måste vara den tråkigaste dagen eftersom det är Måndag efter och det innebär skola, vilkte suger.. Tycker inte om skolan alls, har underkänt i ganska många ämnen för att jag var borde sjukt mycket förut av vissa anledningar..
Men den smällen fick jag ta senare i slutet av månaden när jag inte fick några pengar, så nu efter sommarlovet då jag bara har ett år kvar så ska jag faktiskt försöka lyckas bättre än jag gjorde i 2:an..
Jag är faktiskt besviken på mig själv. Kommer skämmas över mina betyg, eller iaf dom jag kände att jag kunde klara det bättre!

Jag är en stark person men inte när det gäller skolarbete! 
Just nu borde jag igentligen plugga, men jag vill inte..Orkar inte, är trött och tycker inte att det spelar någon roll om man pluggar nu eller inte. Jag slutar skolan på Torsdag! Kommer inte ens vara med på avslutnigen..



Blev lite mycket

Nu är jag hemma efter gårdagens festande
Tro inte att jag festade tills nu.. Vi gick och käkade lunch och chillade

Igår var jag och några polare hos Ludde för att fira hans 19-årsdag!
Det var sjukt mysigt och inte vara så mycket folk.

Det blev roligt och sen mot slutet så kanske det inte blev lika roligt..

Jag tillbringade natten hos Ludde, och nu sitter jag här, bakis och trött!

Känns som att jag aldrig mer ska dricka igen!


NU SKA JAG RÖSTA!

gårdagens kväll + dagens dag

Va aldrig hemma igår, darför jag inte uppdaterade
orkar inte berätta såmycket för det hände massa saker som jag inte tänker nämna här i bloggen, allting slutade på ett sjukhus...!

Aja, idag är det sveriges nationaldag, inget att fira tycker jag men ända ska jag dricka och träffa mina underbaraste vänner!
Även fast det inte blev lika bra igår så hoppas jag på en bättre kväll. Måste börja fixa mig nu så inte alla väntar på mig( det brukar ju sluta så) är så otroligt seg.
Har sovit 4 timmar i natt och sedan flyttat hela dagen, åt på donken som en belöning.

Hörs i natt eller i morgon bitti.

Puss

Stressad

Godmorgon, hinner knappt uppdatera, måste in till stan snabbt för att möta upp min underbara vän Jossan :)

Hörs senare

Puss

pluggat klart

Nu har jag pluggat klart för i kväll!
gjort en hel uppsats om et ämne som jag lämnat in nu, jag är duktig!
Hörs igen i morgon när jag vaknat!
Puss

Min tatuering

Fick en kommentar att jag skulle lägga ut en bild på min tatuering

En rätt gammal bild


Den sitter lite långt ner, men där har ni min tatuering! Gjorde den 4:e oktober 08

Smaka på Stockholm

Åh äntligen hemma, har varit i stan hela långa dagen tills nu. Vi hade två uppgifter vi skulle göra innan Måndag och tänkte lite smart om jag gör dom nu så kan jag vara ledig i morgon. Så nu är jag fri i morgon, dock ska jag plugga.. Jag drog till Max innan på morgonen och sen drog vi in till stan och mötte upp Jossan, Lina, Josefine, Cissi och Ludde.

I stan fick vi två uppgifter vi skulle göra, dels så skulle vi jämföra Hötorgshallen mot Östermalmshallen, Östermalmshallen var mycket mycket bättre än Hötorgshallen tycker jag.

Sen gick vi från Stan till Kungssträgården var och där skulle vi ''smaka på Srockholm''  lite roligt namn. Där ska man gå runt och smaka på vissa maträtter men där gav vi upp, det regnade och jag och Lina tog en öl istälet.

Vi var väl där i kanske en halvtimme innan vi alla skilldes åt, jag somnade på direktbussen hem och missade min station..



Lina, Max, Jossan och Ludde


Josefine och Cissi


Jag och Lina som inte ville smaka på maten utan dricka ölen :)

Försovit mig

Godmorgon mina vänner
Försov mig i morse, skulle igentligen åka med halv bussen mot Max, men det får bli nästa buss.
Får ta nästa måste hinna ducha och fixa mig.
Nu ska jag klä på mig och borta tänderna,
Vi hörs efter jag varit i stan.
Puss hej

00:32

Känner mig otroligt dåligt så vi hörs innan jag drar.

Härligt väder

Härligt väder ute!
Satt och käkade glass ute i solen och träffade på Fredrik, Axel, Victor och en till men han hälsade jag inte på haha
Inte mycket intressant som händer fast i morgon är typ min sista skoldag. Ska då dra in till stan med några från min klass och göra en uppgift om mat, intressant eller hur? Ska till Max innan för han ville inte åka ensam (han är för rädd för det) nwj men skoja bara.

Tänkte vara lite nördig nu och plugga och spela lite

Puss

Kladdkaka

Hejsan!
Vet ni vad jag gör? Sitter och äter kladdkaka, underbart gott! :)
Tackar Tobias för han ansträngt sig för lilla mig.

Inte gjort så mycket idag. Va i Kista en sväng men ingen intressant hände där.

Puss

Nervös

Godmorgon, lika dåligt väder som igår och jag är nervös och illamående.. Låg och pratade i telefon tills halv 4 i morse, känner hur tröttheten kommer ta över min dag nej men jag är faktiskt otroligt trött.

Jag går till klockan 17 idag och sen efter min roliga onsdag ska jag vara med Jossan :)




Änglar och demoner

Tjena, Nyss kommit hem! Änglar och demoner var sjukt bra och jag hade trott att den var dålig men en av dom bästa filmerna jag sett och sällskapet var också sjukt bra.
Det var Jag, Max, Alex, Ramin, Jossan och ludde.
Jag tycker verkligen att filmen var bra kan inte sluta tänka på hur smarta dom var, nästan lite äventyrlig av sig.

Nu ska jag sova börjar halv 10 i morgon och då ska jag ha betygsamtal som jag igentligen skulle haft i Måndags..

Bio ikväll

Hemma igen, fast ska ut nu igen eller alldeles starx tänkte bara uppdatera dagen som inte var speciell intressant men jagvar med Max och Ramin men mötte vi upp Alex, åkte till kista käkade luch (frukost för alex). Sen åkte jag hem och dom drog tilbaka till hallonbergen, nu ska jag bara fixa lite smått och sen åke mot kista där vi och några till ska på Bio, tror vi ska se änglar och demoner!
Verkar lite halvbra och jag som ville se 17 again haha fast ingen av killarna verkade taggade på det, nu ska jag fixa klart här hemma och sen åka.

Skriver när jag är hemma igen.

Puss

regn

Godmorgon, och vart tog det fina vädret vägen någonstans?
Jag som tänkte träffa en killkompis och dra in till stan och sola men det går ju inte nu att det ska regna just idag, det kan regna i morgon istället. Men det kommer det också göra så jag behöver inte oroa mig.

Nä nu ska jag fixa mig och sen ska jag träffa en killkompis,

Puss

Ledig i morgon!

Nu är jag hemma igen efter en dag med tjejorna och Tobias.
Jag sjöng kareoke och jag ägde, nej men jag kan fortsätta drömma, men jag var ganska bra och är lite stolt över mig själv
Sen fick jag själv av en surgubbe för att jag skrattde för högt (?) man måste ju få ha lite kul.. Förstog inte riktigt vad han tänkte med, surgubbe nummer 1 fick han heta.

På bussen hem så hade jag tråkigt och ringde Max men han disssade mig för han satt och spelade med Alex.. DISSARE MAX! Fast han ringde upp mig 5 minuter senare och han var så social, han fick säkert dåligt samvete efter att ha dissat mig, för han tycker om mig så mycket!




I morgon är jag ledig!

Kareoke

Just nu är jag med några vänner, har nyss sjungit kareoke med Cissi och Josefine!
Jag är ganska bra på det faktiskt, men ska sjunga vidare nu så uppdaterar när jag är hemma :)


1 Juni

Hejsan!
Nu sitter jag hos Josefine medans hon äter middag, ikväll ska vi träffa några vänner och bara njuta i solen. Ska inte klaga att det är för varmt för jag är sjukt nöjd med vädret fast det är lite för varmt.

Skolan idag var inte så speciell intresant. Jag och Jossan satt och räknade besick tappade bort mig för jag satt och sjöng med i låtarna som var på radion. Jag borde kanske söka till idol år 2010 haha nej men skämt o sido, sedan blev det lunch på Daisys med Lina, Emil, Jossan, Max och Josefine. Kommer väl typ bli stammis där snart haha..

Ska strax ut och njuta ute i solen med en glass, I love summer!

Hörs lite senare
Puss

Godmorgon, fint väder ute!

Godmorgon!
Jag är vaken efter attha legat i sängen en halvtimme jag är jätte seg på morgonen, tyvär.

Fint väder ute i dag igen så det blir svala kläder, shorts och linne.
Jag ska inte göra så mycket i skolan idag förutom att packa kartonger och ha betygsamtal i musik, tror jag kommer få ett G+ eller VG.

Undra fall man ska ha som höga skorna på sig med shortsen för det blir faktiskt snyggt, fast nej jag kommer inte klara det det blir nog mina svarta flips in.

Uppdaterar mer när jag är hemma!
ha en fin dag, Puss

RSS 2.0