Eclipse

Eclipse var så jävla grym! Hade dock förväntat mig mer saker som skulle hända i filmen,  men jag klagar inte, det är ju en film kvar fast den blir i två delar haha.
Sällskapet var bästaste! Fast störde mig på två småtjejer som aldrig kunde hålla käften, Sarah sa iaf till dom på skarpen så blev dom tysta! HAHA! så jävla irriterande!
Men jag älskade filmen och sällskapet! I morgon ska jag upp vid 8 ungefär, sen är jag borta hela dagen.. Så ni kanske får en uppdatering på kvällen!

Godmorgon!

Hallåååååå, vaknade för ett tag sen! Skönt o sova ut lite grann, ikväll ska jag på bio med Max, Sarah, Savannah, Angelica, Mikkan och Thomas, vi ska se Eclipse! OM jag längtar! :)

Kommer bli så grymt fucking kul!

Hihi, berättar om filmen när jag kommit hem ikväll!

Puss o kram



Sarah- uppdatera din blogg!!!!

Väntetid

Hallå, vaknade vi 8 av att mamma väcke mig, somnade om och vaknade vid kvart över 9, sjukt seg. Skulle till läkaren mellan 8-10 drop in tider, så nu har jag varit där, viksjö suger på att vaar snabba, fick vänta typ evigheter på att få komma in.. Satt från 09:50 till 11:30, INTE OKEJ? Jävla skit, märks att jag är lite irriterad.
efter att äntligen fått komma in och kolla upp mina problem så fick jag gå ut igen o vänta tills en sjuksköteska kom, sen när hon kom så fick jag sitta o prata med henne i ca 5 minuter sen fick jag boka tid, en på fredag och en den 16 Juli, kunde självklart inte ta båda sakerna på samma dag, fröstår inte hur dom tänker. Nåja, nu är jag hemma o ska ut o sola tror jag!
Byebyebye
Hallå, vaknade vi 8 av att mamma väcke mig, somnade om och vaknade vid kvart över 9, sjukt seg. Skulle till läkaren mellan 8-10 drop in tider, så nu har jag varit där, viksjö suger på att vaar snabba, fick vänta typ evigheter på att få komma in.. Satt från 09:50 till 11:30, INTE OKEJ? Jävla skit, märks att jag är lite irriterad.
efter att äntligen fått komma in och kolla upp mina problem så fick jag gå ut igen o vänta tills en sjuksköteska kom, sen när hon kom så fick jag sitta o prata med henne i ca 5 minuter sen fick jag boka tid, en på fredag och en den 16 Juli, kunde självklart inte ta båda sakerna på samma dag, förstår inte hur dom tänker. Nåja, nu är jag hemma o ska ut o sola tror jag, det är ju sjukt varmt!
Byebyebye

5 dagar senare

Igår kom jag hem från Dalarna! Skönt o vara hemma men skulle vilja stanna längre :)
Kan berätta lite kort om dagarna som varit
I onsdags när vi kom upp så käkade vi lite spagethi o köttfärssås sen tog vi det lugnt hela kvällen, mer minns jag inte
Torsdag: Vaknade upp vi kvart över 10, åkte o handlade, grillade korv till lunch, hade vattenkrig med småtjejerna (som egentligen inte är så små längre) men det var kul, hamnade med kläderna på i polen o fortsatte o busa vidare med Isabella. Sen blev det att torka mig torr o byta kläder, sen blev det Grillspett till middag, shit va mätt man blev, åt nog lite för mycket, men Carin och Tom gjorde ett jävligt bra jobb! Det tackar vi för. Efter den sena middagen så tog vi det lugnt, spelade lite kort o bara chillade.
Fredag: Sov ut till klockan 13 ungefär, åt lunch, åkte o handla med Tina o Sarah, sen efter några timmar så blev det middag som bestog av Kyckling med Mango chutney och ris, galetott, åt för mycket igen, har lite svårt för kyckling eftersom jag inte är ett så stort fan av det, men Annika o Johan gjorde ett suveränt jobb där! Efter middagen så spelade vi kubb o lite kort sen var det dags för efterrätten som blev Brownie med kokos på toppen och jorgubbar, sen blev det filmtittande, kommer inte ihåg vad filmen hette, men riktigt dålig var den! Jag och Sarah somnade väl vid 4 på morgonen..
Lördag: Vaknade vid halv 10 av att klockan ringde, Gick upp och sen var det dags att bära bänkar, klädde midsommarstången, fixade blommor, åt lunch rester från igår, lika gott. Åkte o handlade som varje dag haha! Sen fick jag i uppdrag av att servera kaffe med Carin o hjälpa till i ett partytält där vi hade kaffe, festis och kakor/bullar, det var kul, gjorde det för två år sen också, men i år var det sjukt mycket folk! Jag hade en vit klänning och jag serverade kaffe, tror ni jag spiller? Ja självklart fast inte så mycket, typiskt mig. Efter Allting var slut på den fronten så firade hela gänget jag åkte upp med midsommar, som ni förstår så firade vi inte midsommar på Fedagen utan på Lördagen. Nåja sen var det dags för middag, det blev Fläskkare med potatis, super gott! Efter alla smällt ner maten var det dags för efterrätten som bestog av annanaspaj som Victor gjort, ÅH va gott det var, tog två bitar med massor av glass, gissa om jag blev mätt? Mådde typ illa efter, men det hindrade mig inte att spela brännboll med några från byn, vi var väl ett 30 tal, sjukt kul. Fast ett minus var att det var mygg och knott, så folk gav upp fast iofs så förstår jag dom. Efter någon timme var det slut och vi gick hem igen. Sen efter några timmars chill så gick vi nog alla o la oss, somnade vid 1, efter ett tag när man äntligen somnat så vaknar man av att Sarahs telefon ringer, gud så jobbigt.. Det var hennes killkompisar som ville ses, vi sa nje eftersom vi nyss somnat o hade inte direkt stor lust och träffa dom. Efter telefonen slutat ringa (dom ringde ett par gånger) så somnade vi till slut, vaknar igen klockan 3 av att det blir iskallt.. Så tittar jag mot dörren så ser jag att Sarah står där och skäller ut Victor och Jonas, dom hade tagit taxi till os därifråpn dom var för att dom ville ses, det blev ett jävla tjaffs, men jag skulle blivit jävligt sur om någon hade kommit hem till mig när jag sov och ville in och ha ''efterfest''. Somnade igen vid 4 kanske.
Söndag: Vaknar vid halv 10 av att dörren knackar på, det var Carin som väckte mig o Sarah för att det var dags att gå upp eftersom vi skulle åka hem om en och en halvtimme, jag var helt död och hade inte alls lust att gå upp, men gjorde iordning frukost och blev lite piggare. Sen var det dags att packa det absolut sista. Sen kollade vinär Poppy begravdes, det är Tinas gamla hund.. Sen kom Toms jobbarkompis o hämtade upp mig o Sarah efetrsom Carin och Tom skulle vara kvar tills Tisdag..  Vi stannade tioll vid en OKQ8 för att köpa glass, sen var vi väl hemma runt 3.
I onsdags när vi kom upp så käkade vi lite spagetthi o köttfärssås sen tog vi det lugnt hela kvällen, mer minns jag inte
Torsdag: Vaknade upp vi kvart över 10, åkte o handlade, grillade korv till lunch, hade vattenkrig med småtjejerna (som egentligen inte är så små längre) men det var kul, hamnade med kläderna på i poolen o fortsatte o busa vidare med Isabella. Sen blev det att torka mig torr o byta kläder, sen blev det Grillspett till middag, shit va mätt man blev, åt nog lite för mycket, men Carin och Tom gjorde ett jävligt bra jobb! Det tackar vi för. Efter den sena middagen så tog vi det lugnt, spelade lite kort o bara chillade.
Fredag: Sov ut till klockan 13 ungefär, åt lunch, åkte o handla med Tina o Sarah, sen efter några timmar så blev det middag som bestog av Kyckling med Mango chutney och ris, galet gott, åt för mycket igen, har lite svårt för kyckling eftersom jag inte är ett så stort fan av det, men Annika o Johan gjorde ett suveränt jobb där! Efter middagen så spelade vi kubb o lite kort sen var det dags för efterrätten som blev Brownie med kokos på toppen och jorgubbar, sen blev det film tittande, kommer inte ihåg vad filmen hette, men riktigt dålig var den! Jag och Sarah somnade väl vid 4 på morgonen..
Lördag: Vaknade vid halv 10 av att klockan ringde, Gick upp och sen var det dags att bära bänkar, klädde midsommarstången, fixade blommor, åt lunch som blev rester från igår, lika gott. Åkte o handlade som varje dag haha! Sen fick jag i uppdrag av att servera kaffe med Carin o hjälpa till i ett partytält där vi hade kaffe, festis och kakor/bullar, det var kul, gjorde det för två år sen också, men i år var det sjukt mycket folk! Jag hade en vit klänning och jag serverade kaffe, tror ni jag spiller? Ja självklart fast inte så mycket, typiskt mig. Efter Allting var slut på den fronten så firade hela gänget, som ni förstår så firade vi inte midsommar på Fedagen utan på Lördagen.
Nåja sen var det dags för middag, det blev Fläskkare med potatis, som Kicki och Urban gjort super gott! Efter alla smällt ner maten var det dags för efterrätten som bestog av annanaspaj som Victor gjort. ÅH va gott det var, tog två bitar med massor av glass, gissa om jag blev mätt? Efter folket smält ner maten så blev det traditionsdopp nere i älven, det var 13 grader, jag stod över..
Sen spelade vi brännboll med några från byn, vi var väl ett 30 tal, sjukt kul. Fast ett minus var att det var mygg och knott, så folk gav upp, fast iofs så förstår jag dom. Efter någon timme var det slut och vi gick hem igen. Sen efter några timmars chill så gick vi nog alla o la oss, somnade vid 1, efter ett tag när man äntligen somnat så vaknar man av att Sarahs telefon ringer, gud så jobbigt.. Det var hennes killkompisar som ville ses, vi sa nej eftersom vi nyss somnat o hade inte direkt stor lust och träffa dom. Efter telefonen slutat ringa (dom ringde ett par gånger) så somnade vi till slut, vaknar igen klockan 3 av att det blir iskallt.. Så tittar jag mot dörren så ser jag att Sarah står där och skäller ut Victor och Jonas, dom hade tagit taxi till oss därifrån dom var för att dom ville ses, det blev ett jävla tjaffs, men jag skulle blivit jävligt sur om någon hade kommit hem till mig när jag sov och ville in och ha ''efterfest''. Somnade igen vid 4 kanske.
Söndag: Vaknar vid halv 10 av att dörren knackar på, det var Carin som väckte mig o Sarah för att det var dags att gå upp eftersom vi skulle åka hem om en och en halvtimme, jag var helt död och hade inte alls lust att gå upp, men gjorde iordning frukost och blev lite piggare. Sen var det dags att packa det absolut sista. Sen kollade vi när Poppy begravdes, det är Tinas gamla hund.. Sen kom Toms jobbarkompis o hämtade upp mig o Sarah efetrsom Carin och Tom skulle vara kvar tills Tisdag..  Vi stannade till vid en OKQ8 för att köpa glass, sen var vi väl hemma runt 3.
Några bilder jag hade att bjuda på, glömde den riktiga kameran hemma så det fick duga med några mobilbilder

Första dopp?

Jag har precis duchat o packat det absoluta sista, Vi ska kolla på film i bilen så det blir najs :)
Sarah väljer film, men det brukar blir bra! Jag dör av värme men nu är sommaren äntligen här, ska försöka ta mitt absoluta första dopp uppe i dalarna också, men vi får se! :)

Måste kila ner på ica också, ska till sarah efter det, om tiden kan gå fortare!

Pusshej

Dalarna nästa

Tjena! Idag ska jag åka till Dalarna med Sarah o hennes familj, gud så mysigt. Har ju varit där en gång förut så jag kommer inte känna mig helt lost haha.
Vi ska fira midsommar där så det är najs att jag fick följa med, har nyss packat klart, tror inte jag glömt någonting? Brukar oftast glömma någonting men äsch märker väl sen när jag är däruppe haha. Men iaf kommer hem på söndag så det blir några dagar utan bloggning, fast ni överlever :)

Men...ska vara hos sarah vid kvart över 4 så vi hörs.

out

okej, jag är helt död, vaknade vid 11 av att pappa ringde, han skulle komma förbi hit men lite grejer.
Nåja, ska ut nu, hörs typ kanske senare?

Vaknade vid 15...

Idag vaknade jag klockan 15, helt sjuk, fast gick o la mig vid 4 halv 5 också. Idag funderar jag på att åka till Jakan för att sola lite, måste ju få bränna på något sätt, men jag är så sjukt seg... Får se vad dagen har att erbjuda, nu ska jag gå ner o äta frukost. Inte varje dag man äter frukost vid 15:40

Jag saknar dig så mycket. Det gör ont.

''För jag ser inget hopp nu, det försvann för längesen. Smärtan är min fader och döden min bästa vän. Jag har kämpat, förlorat, klättrat och fallit, från toppen till botten''

Vilken dag

Det började med att jag åkte till Sarah jobb som jag nämde i det tidigare inlägget, vi fick skjuts av sarah mamma, vilket var skönt. När vi kom in till stinsen så kollar vi runt lite sen skulle Sarah fixa sina naglar och det tog väl 1 timmeungefär, men gud så fina dom blev! *avis*

Efter hon fixat sina naglar går vi in i butiker o kollar runt, fick med mig ett linne hem iaf, sjukt snygg, färglatt :). Sarah fick med sig lite filmer (inte ovanligt) och linne :)
Sen käkade vi middag på Donken, fast det var inte så gott.. Men bättre det än ingenting alls plus att vi båda var sjukt hungriga, men gud va fräscha toaletter dom hade för att vara donken. Sen åkte vi till Kista o sen hem, följde med Sarah hem för att jag skulle låna The Hills sesong 1-2 woho, nu har jag någonting o göra ikväll :D

mot Lundaaaaaaaaaa

Jag går till såningsvägen istället för att ta bussen haha, stolta ni bör vara över mig nu :), Skönt att det går direkt buss till Sarahs jobb eller det är väl mer hennes mammas jobb men aja ni fattar.
Ska se fall man får med sig någon fint hem idag, skulle behöva en bikini!!
Måste sminka mig klart sen ska jag GÅ :)
byebyebyebye

Godmorgon!

Godmorgon, vaknade vid kvart över 12 av att någon skit gubbe klippte gräset utanför mitt fönster, inte Okej.. Men jag gick upp för ett tag sen o har precis ätit lite frukost, har fortfarande galet ont i mina tänder..(tyck synd om mig)
Ska snart hoppa in i duschen o fixa mig sen ska jag chilla ett tag sen gå till bussen, fast funderar att ta bussen från mig som går fem över halv o sen är jag vid såningsvägen vid 39 så slipper jag gå, man ska väl utnyttja busskortet? haha hej jag är lat! Fast får se hur det blir, det är ju fint väder!

Full rulle!

Idag var det fullsatt i restaurangen, helt åt helvete gick allting kändes det som iaf, jävla kärringar som klagade. och ett par som firade massa månader och så fick man kolla legg sötnosarna hade precis fyllt 18, grattis på dom!
Hann med 23:43 tåget iaf så det tackar vi för. Sarah ville att jag skulle med till stinsen så det följer jag med på, hennes mamma ska köra oss dit så det tackar jag för, tack Carin! haha ajuste Sarah berättade en rolig sak för mig idag att hennes mamma hade fått visa legg på systemet, men Carin tog det som en komplimang så känn dig ung :D

I morgon får man sova ut, häääääärligt sen ska jag förbi Spånga typ där Sarah jobbar :), så ska vi till stinsen sen, men jag uppdaterar kanske i morgon, beror på... OM jag orkar och OM jag inte måste skynda mig, bussen går ju trots allt 15:45 så det betyder att jag MÅSTE gå senast härifrån runt typ.... 15:30 ska till en lång busshållsplats, annars brukar det ta ca 2 minuter att gå, men herregud... Kul o läsa att jag skriver när jag måste gå till bussen o hur lång tid det tar?! haha booooooooring, vi hörs



Jobb jobb jobb

Sådär nu är jag snart klar för att åka mot jobbet, börjar vid 15 så ska ta bussen vid halv. Försökte att få i min frukost också men satan vad ont jag har i mina tänder, va hos tandis igår och spände underdelen o det gör så jääävla ont :(

Men jag tänkte bara hälsa till sarah som sitter i receptionen o tråkar o kopplar samtal, HA SÅ KUL :D
mohahahha, nej jag ska inte vara elak men tycker synd om den lilla tjejen. Okej hon är 18 men endå, alltid liten :D

Nej måste fixa det sista och sen ska jag gå, puss hej

chillday

sjukt seg, nu börjar vixenlivet. som vissa av er märkt har jag ett jobb, eller jag ska jobba i morgon och sen lite andra dagar, skönt med pengar i sommar!

Idag har det inte hänt så mycket, åkte till jobbet för att få nya tider o i morgon måste jag snacka med chefen om massa skit, jobbar dessutom kväll så jag hoppas att han är kvar när jag kommer vid 15 tiden :)

Mötte även upp Sarah en sväng på ica, det va trevligt, sen gick jag hem och hon gick hem, intressant va? hahaha

men jag måste ducha nu, puss hej

jobb 15-01

Jag ska jobba idag wohoo, hela restaurangen för mig själv.. Det är ca 80 platser med uteserveringen! Det kommer vara crazy, jag börjar jobbet vid 15 och slöutar vid 01 kanske.. Jag kommer vara döööööd

Vi hörs

01:51

Sådär, nu har jag fixat mig inför godnatt-inlägget, i morgon ska jag upp vid 12 för att inte sova bort hela dagen! därefter ska jag in till stan eller ska in stan vid 13:23 haha eller då går bussen, vad jag ska göra tänker jag inte berätta så nu får sluta vara så nyfikna!

Kvällen har iaf spenderas med Josefine och Cissi, vi såg på filmen Streetdance 3D, den var jävligt bra. Trodde det skulle vara någon sunk film, men Josefine valde en bra film. Lite minus att den var i 3D men det var bara för att det var streetdance med, lite minus men filmen var bra! Det kommer komma ut en streetdance 2 också, eller dte har jag bestämt eftersom filmen  måste ha en uppföljare! Ni som ser filmen förstår nog vad jag menar :)

Nej, måste sova nu. Puss o godnatt!



Fredaaaaaag

Godmorgon, har nyss vaknat och fått i mig en jävligt liten frukost, mår illa från igår. jag åt alldeles FÖR mycket. Men jag ska försöka få i mig en liten lunch senare innan jag ska iväg. Ska till stan för att se bio ikväll med Josefine o Cissi, kommer bli trevligt :)

Men nu ska jag ducha osv, vi hörs.

dom senaste dagarna..

Man märker att det börjar bli sommar på riktigt!

Anyway dom senaste dagarna har jag grillat, varit ute o solat, träffa gamla vänner, aa typ det :)

kan berätta lite kort om dagarna eller det jag minns iaf

Tisdagen: det började med att jag och sarah åker mot solna för lite bus sen vidare till kista där vi käkar luch och kollar kläder försöker fortfarande hitta en bikini som passar men det går inte, jag har för stora tuttar helt enkelt :/ haha senare på kvällen så mötte vi upp gamla gänget och grillade, galet mysigt, vi tänkte leka gamla leken ''burken''  men alla bangade, iaf senare när alla skulle dra så skulle jag med matte till bussen men den kom aldrig så han slaggade hos mig.

Onsdag.: Börjar med att jag vaknar vid 8 av att väckarklockan ringde, matte skulle upp till skolan så vi ställde min väckarklocka, senare går han. Jag somnar om och vaknar vid 11 helt död får stressa som ett as för att ska åka med 12 bussen och måste ducha, fixa mig osv det där man gör på morgonen när man vaknar. Hinner med bussen, ska till Cissis utspring så möter Josefine o Tobbe vid vällingby kommer dit vid kvart över 1, sen åker vi mot hässelby där vi kollar på när cissi springer ut, därefer blir det mottagning hos henne, där det bjöds på mat, det blev tacos, senare på kvällen så drog vid ut för att fira att cissi tagit studenten!
Det blev jag, Jossan, Josefine, Cissi, Max och Andrey kom förbi också! Vi drog till Hard rock café, det var helt okej, dom stängde lite tidigt tyckte vi, men det blev nattmat iaf, blev lite irriterad på en kille som stirrade på mig medan jag åt, det var kul till en början men sen blev det iriterande.

Torsdag: Vaknar upp hos Max, jag gjorde frukost!! Kan ni tänka er, att JAG gjorde frukosten TILL OSS! haha crazy, det var bara för att Max har gjort illa sitt finger och han får inte anstränga det för mig så jag tog på mig ansvaret och gjorde frukosten så gullig som jag är. Efter frukosten så fixar vi oss och åker in till NK där vi ska lämna tillbaka en väska, jag sträckte till min fot i NK trappen, det gjorde sjukt ont men blev bättre sen, tur att jag inte ramlade iaf då hade jag skäms ihjäl, tyckler sånt är otroligt pinsamt. Efter NK besöket åker vi mot Kista där vi möter upp Sarah för att shoppa lite, eller Sarah och Max skulle shoppa haha. Max får med sig en jävla massa påsar hem, crazy boy det där. Sarah får med sig filmer och lite nya kläder :)
Efter kista besöket åker jag och Sarah hem och Max hem till sig. Sen när jag kom hem hann jag vara hemma i några minuter sen tvingar jag med Sarah ner på ica för att jag och Min bror skulle käka pizza tillmiddag, så snäll bror som man har så bjöd han. Jag känner att jag har ätit alldeles för mycket, mår grymt illa.

Nu har jag skrivkramp, vi hörs.

Home

Nu är jag hemma, eller varit det ett tag. Det var galet mycket folk i stan idag, vi lunchade iaf på Riche! Gratis mat :D
efter stan så drog jag mig motr viksjö för att möta upp Sarah, hon bjöd med mig på grillning i morgon så vi köpte lite dricka, eller hon köpte dricka och jag en chipspåse haha, men ska käka det i morgon, nåja, innan vi ska grilla i morgon ska vi åka mot solna för att möta upp min pappa. Vi ska ses lite och sådär :)

Men nu ska jag fixa mig lite middag och se fall man hittar något gott o grilla i morgon. Puss hej

Mot skolan sen stan haha

Godmorgon! snart ska jag åka mot skolan haha vad konstigt det låter, men ska bara lämna några böcker sen ska jag bege mig in mot stan för att möta max och jossan, vi tänkte hälsa på våran praktikplats Riche. sen ska vi nog kolla runt i butiker ta en fika och sånt. Måste hitta en bikini!!

Frukosten kallar, så vi hörs kanske ikväll :)

Studenten avklarad - nästa jobb.

Studenten var bäst! Inga ord kan beskriva hur glad jag var när jag äntligen sprang ut ifrån skolan! Jag är så glad att aldrig mer gå dit igen dock fick jag ett erbjudande att gå ett fjärde år, men tackade nej, vilken jag är glad över. Kommer inte orka, ska dit imorgon eller idag för att vara exakt och lämna böcker så jag slipper betala. Sen ska jag till stan, ska försöka hitta en bikini som passar mig.

Jag kommer inte orka berätta om studenten men det var det bästa jag gjort, utgången på kvällen kunde varit bättre men kom hem vid halv 5 och sen dess har jag varit seg, kom nyss hem efter ha varit och firat ludde som fyllde 20! Stort grattis! Vi planerade sommaren och det kommer bli crazzyyyyy! Haha, nej sängen kallar, är dödstrött




I MORGON TAR JAG STUDENTEN, FYFAN VA JAG ÄR BRA!

Idag hade vi mysdag med klassen, helt underbart, vi spelade brännboll och käkade tårta och korv, ja vi åt tårtan innan vi åt korv, käkade mer tårta än korv haha, bra där!

Efter mysdagen var ''slut'' eller när alla började dra så fick jag och några vännner skjuts till skolan av våran lärare, det uppskattades! Hämtade alla börcker och shit, tömde skåpet med andra ord, nu är det snart över!
Efter skolan så åkte jag med Max till sumpan där vi mötte upp hans mamma för att handla inför hans student sådär sista grejerna! wihow! börjar bli taggad nu,

Provade nyss min studenklännign plus skor och jag kommer vara galet snygg! haha nej men jag kommer vara fin!
Måste fixa mina naglar och shit nu, sånt man inte orkar i morgonbitti, börjar 8 med champangefrukost

rolig rubrik. haha

Igår var jag ute på villan med några ifrån skolan, blev en aning för mkt så idag mådde man som man förtjänade. Sov hos christopher med Jossan, fett onödigt eftersom jag ändå hade 10 minuter hem men jossan ville sova hos christopher så jag hängde med, kunde ändå inte gå hem själv. okej visst så full var jag inte men en aning för mycket. Det blev ganska myclet drama under kvällen, inget jag tänker skriva ut här. Men hade hyfsat kul iaf, fast ångrar att jag drack för 600.. nåja en bra utekväll får man kosta på sig lite extra. Jag klippte mig igår också, väldigt nöjd, tunnade ut håret en aning också. nöjd nöjd nöjd. Fast mamma blev lite nojjig när jag sa att jag tunnade ut mitt hår, men det är för varmt för att ha hår på skallen nu, önskar att man vore en kille ibland.

Hade skola idag också, kändes lite halvt onödigt men vi skrev på lakanen till flaket och hade betygsnack i svenskan. Och i morgon ska vi spela kubb där vid jag bor eller aa typ 5 minuter ifrån, överlycklig! Sovmorgon! Haha börjar 10 men går ifrån mig vid 09:50, hihihi.
Sen efter skolan åkte jag med Max till Kista där vi köpte det sista inför studenten, jag köpte lösnaglar eftersom jag inte kommer hinna fixa manikyr tills på fredag, så körde lite fake. Men blir fint hoppas jag annars blir jag sur haha.



RSS 2.0