Mot enköping

Idag ska jag till enköping, ska träffa en kompis som var år och dagar sen vi träffades, lite synd men ska bli skit najs, ska på haloweenfest eller hur det stavas haha whatever. Kommer inte klä ut mig, tråkigt jag vet. men hittar ingenting, komer nog bara göra mig extra fin, kameran åker förmodligen med!

Måste fixa frukost och sen ducha och göra mig ready for enköping! ;)

Tandis på måndag

Jag får tandställning på måndag istället, var tvungen och fixa lite saker innan, men måndag blir brabra!
Idag har jag förutom varit hos tandläkaren varit med min mamma och shoppat, dock fick jag bara med mig ett par skor, käkade även lunch/middag där också, gott gott för min del blev det ris och kycklingspett, skit gott.


tandställning

Kan ni gissa vad som händer idag? Jag ska fixa tandställning, woho! fast bara på underdelen haha, tycker överdelen ser bättre ut. Whatever, nu måste jag kila bussen går snart, puss


Gillberga var najs!

Min helg var super skön, drog till Gillberga med Jossan och grabbarna till Jossans land. Vi åkte in till stan i Fredags och ''storhandlade''mat för helgen, det blev tacos och fläskfile och pommes, galet gott det blev!
Jag behövde iaf inte gymma på söndagen eftersom jag gick/cycklade skit mycket! Var as trött när jag kom hem till Max, annars skulle jag åkt hem till mig, men Max bor ju närmare stan än vad jag gör så det blev att åka dit :). men nu är jag hemma i Viksjö igen.

Ska snart baka något gott tills ikväll och sedan kommer Max hit och gör mig sällskap, det blir en lugn hemma kväll med mys och film! Puss





Grabbarna var ju urtråkiga och vägrade vara med på bild, loosers!

plugg plugg

Tjena! Var hemma från skolan, pallade inte åka för en lektion så jag ''jobbade'' hemma sen försov jag mig ändå så skulle ha missat halva lektionen, då är det OK att vara hemma!
I morgon är det iaf torsdag ganska härlig dag, ska ha projekt och företagande hela dagen lång, se fall vi kommer någonstans med vårat lilla företag..Nåja ska plugga vidare nu så hare bäst, imorgon blir det nog gym för min del även fast Sarah inte kan

Måndagsångest

Sitter just nu och gör absolut ingenting, kom hem för ett tag sen. fett kass dag fast ingenting gick egentligen fel? Det är måndagsångest som vanligt. På serveringsteorin gick vi igenom massa onödigt skit som att smaka viner med tomat och sen smaka samma vin med tomat och salt på visseligen smakade det olika men vafan äckligt ju. Aja orkar inte sitta och gnälla över min måndag, hoppas eran var bättre än min.

I morgon börjar jag klockan 9 fast jag börjar egentligen 11:40 där sprack min sovmorgon men synd och klaga för ska ju sitta i en aula i två timmar och diskutera rökning och snusning. Intressant, nej? Alla vet väl hur jävla äckligt och farligt det är och röka eller snusa.. Men vi hörs!


Pluggish

Idag var jag duktig, jag och sarah drog till gymmet efter hon slutat skolan! Fats vi var lite dåliga eftersom vi bara gymmade 40 minuter men utan paus så ett litet + i kanten fick vi haha, träffade på matte i jakan också länge sen man såg honom.
Nej inte har jag tid och sitta här och skriva vad jag gjort idag.. Ska ägna min kväll åt att plugga för i morgon är jag ledig, fast det blir ju bara massa jävla plugg hela dagen låååååååååång.. suck!


Längtaaaar

Två veckor och en dag kvar! Längtar ^^

Fest

Min kväll kommer jag att tillbringa hos ludde med massor av skönt folk, önskar er alla en trevlig lördag!

Dream it. Earn it. Live it.

Filmen var fan hur jävla bra som helst! Grät en stund också, lite halvt sorligt, men ingenting dåligt om filmen!
Sällskapet slår allt haha.




Bio ikväll

Ikväll ska jag på biopremiär av filmen: Fame ska bli najs, vi är 12 tjejer och 3 killar snacka om najs. Innan bion börjar så ska vi ut och käka lite gott filmen börjar ju inte förens 6, lite tråkigt att den är så ''tidig'' fast iofs är det skönt på ett sätt.

Men jag har bara ett problem, vad fan ska man ha på sig?


Leave it, or take it

I morgon är jag ledig och det tackar jag för, tog bort engelska också eftersom jag inte klarar av det. På tosdag ska jag först ha skola och sen gymmet med Sarah, VI HAR KÖPT ETT GYMKORT. haha det trodde ni inte? Sen ska jag dra till min pappa efteråt och sova där, det blir väl najs! =)


Jag saknar Gotland!

Careface

Snart ska jag lägga mig i sängen med min älskade pojkvän och kolla på massor av filmer, hela natten lång.. Haha nej men nästan, jag pallade inte dra ut ikväll och partaja dels för att det är skit dåligt väder olch sen har jag tröttnat på att dricka. Nej nu ska jag dricka cola och käka lite gott till filmen, bye bye.

RSS 2.0