Städ-söndag

Idag gjorde jag något jag inte gjort på länge, jag städade mitt rum. Otroligt tråkigt med det blev bättre när det var klart.

Nåja, sitter hos Max och ska snart kolla film eller plugga, fast det kommer sluta med att jag kollar på film. haha dålig uppdatering, men whatever..

4 timmars håltimme, not so funny

Jag har haft håltimme i snart 4 timmar, helt jävla världelöst! Jag börjar 55 och ska plugga på mitt arbete som jag har hemma så det blir ju lagom kul.

Men synd och klaga, sen efter jag slutat vilket blir runt 4 så ska jag skyna mig hem och hämta mina kockkläder och paket till pappa och även hämta pengar sen skynda mig till max, därefter ska vi till pappa för middag. I morgon ska vi baka julgodis i skolan, fattar inte varför vi ''serviser'' ska göra det men synd o klaga där med haha

Nej nu börjar jag snart så ska kila till lektionen och plugga gaaaalet!


Chillin

Tjena, chill i skolan idag, hade bara en lektion och det gillar vi!
Efter the school så mötte jag upp Sarah och chillade i jakan tills hennes mamma kom så sarah kunde lämna någon kupong. Senare drog vi till ica där sarah hämtade upp ett paket.

Nu är jag hemma hos Max och ska alldeles snart sova, senaste halvtimmen har vi haft självförsvar, dumma max som alltid ska vinna :(

Aja, hejsvejs!

Sönderstressad

Tills idag ska jag har varit klar med 3 skoluppgifter (Naturuppsatts, svenskauppsatts och baren) tror ni att jag har blivit klar? nej självklart inte. Jag håller på att fall ihop, känns som att jag inte känner mig själv blir galen på allt och alla i min närhet, jag släpper in personer i mitt liv som jag absolut inte ska göra jag efter hur dom/den har behandlat mig, dom närmaste vet vilka/vem jag syftar på. Inte kul.

Jag behöver verkligen komma bort från allting, bara ta en veckas ledighet och typ åka på spa eller någonting, resa utomland, komma bort!

Jag har så jävla jobbigt just nu. Jag orkar verkligen inte mer

091122

Finns inga ord hur mycket jag älskade New Moon, fast slutet sög lite hehe. Ni kan aldrig gissa vad som hände mig mitt under bion, jag började blöda näsblod men vägrade att gå ut för att fixa till mig utan satt kvar och kollade på filmen haha det värsta var när man skulle ut ur bion var ju skit ljust och folk glodde men men sånt händer..

Senare på kvällen så mötte jag och Max upp Jossan, Ludde, Kim och Robin i spånga för att snacka lite och planera saker framöver inte för att vi kom fram till så mycket men man får tänka posetivt (:

Bio kväll

Idag åkte jag till liljeholmen för att kolla när Josefines lag spelade match, gick ganska bra 3-3 båda matcherna.. Träffade på nyberg också ganska skum stämmning (han är mitt ex) men så kan det gå!

Kvällens planer blir att gå på bio med min älskade max, vi ska New Moon, fyfan vad jag har längtat har skit höga förväntningar så hoppas den är bra, fast inpricip alla som sett filmen har sagt att den är grymt bra så jag hoppas på det!


Freeeeeeeeedag

Äntligen Fredag! Jag har precis beställt lite kläder från nelly.com behöver lite nya kläder så passade på ändå inte jag som betalar haha ;). Ska snart ner på Coop och köpa mig en fet jävla chipspåse och en stor cola och bara kolla tjejfilmer hela kvällen, tänker inte röra mig från sängen, i love myself. Puss på er

Grattis!

Grattis på din 18 års dag Sarah!


Fuck this....

Orkar inte, är sjuk. FUCK THIS SHIT!!

Dagens outfit


(Jag vet att bilden är sämst, men hittar inte sladden till kameran)

Linne: H&M
Volang''kjol'': Nelly.com
Tight: Gina tricot

Jag ska ut ikväll och fira jossan som fyller 18, vi drar ut strax efter 00 slaget! Vi hörs i morgon med massor av bilder! :)

Jimmy Choo

ÅÅÅÅÅÅH, är så jävla glad! Kommer få massor av kläder från Jimmy Choo, tack pappa <3

im off to the city

Idag hade jag studiedag, blev dock ingen sovmorgon eller plugg för min del. Jag skulle på rättegång men den skiten blev inställd så jag tillbringde en hel dag i stan. Max fick sina efterlängtande Globalknivar.

Jag tar en paus

Äntligen

Äntligen helt klar med bakningen, tar sjukt lång tid, blev inte så nöjd men känner mig helt lost får fan inte bli sjuk nu!
Ska kolla på någon film och sedan gå och lägga mig, men vi hörs i morgon i think ;)

Puss

Precis..

klar med bakningen eller jag börjar bli klar iaf, skulle lägga in degen en timmme i kylen så en 45 minuter kvar, medans jag väntar så ska jag plugga lite. Fick veta hur jag ligger till i skolan, och jag blev ganska besviken på mig själv, har jävligt mycket att ta igen så det blir att plugga tills jag typ somnar...?


Not so...

Åh vad trött jag är, men ska snart ner till köket och baka småkakor av olika slag orkar inte men synd och klaga..
Idag var det skola som sagt ganska seg dag, hade bara Ansvarsfull alkoholhantering, vi var där i typ 1 timme. fett onödigt sen drog jag och provade studentmössan. Sen drog jag hem, intressant dag va?

Dagens outfit


(Är för sliten för att vara med på bild)


Top: Gina tricot
Långtröja: Bik bok
Tights: Gina

Sovmorgon

Godmorgon lovers! Börjar halv 2 idag, fett skönt fast ska åka lite tidigare till skolan, måste baka och göra iordning tills i morgon då vi sk träffa en person från röda korset.
Ska hoppa in i duchen nu! Puss

Andra avenyn!

Andra avenyn var bäst som vanligt då. Funderar på att slagga snart fast Max måste plugga så jag gör läxan i morgon bitti, sista sekund som alltid ;) yeah thats my style! Aja har inte tid och blogga mer fuckers, bye

Mot pojkvännen

Hello, hemma igen. Skönt, ska snart iväg igen fast hem till min pojkvän dåra ;). Har tvingat honom att kolla på Andra avenyn ikväll med mig så söt som jag är, Jag är värdens bästa! Men måste kila mot bussen som går strax.

Puss puss


In the school

Om en kvar så slutar jag skolan, ska dra till banken snabbt och göra lite stuffs. Har fått en läxa på 3 sidor om Vattenkraft, gud så rolig..

Dagens outfit

Godmorgon, ganska stressad, ska gå om ungefär....10 minuter! Har inte sminkat mig eller så, aja en dagens outfit lägger jag upp.
Hörs efter skolan lovers! Puss

Allting är från gina tricot ;)

Måndagskvällen

Hejhej! Äntligen hemma, jobbade som sagt till tio ikväll, fast har varit hemma ett tag och njutigt av livet. Imorgon börjar jag 11:40 så det blir en liten sovmorgon för min del, och det bästa av allt var att min bar som skulle vara klar idag blir framflyttad tills den 26e, creed till min lärare som fixar det! Love it, mer tid och festa och njuta av livet haha!

Nej ska sova tidigt idag så säger godnatt nu, puss.

Dagens outfit


Linne: H&M
Tröja: Gina Tricot
Jeans: Carlings

Duchen va skönt haha

Åh efter en lång dusch så mår jag bättre och känner mig jätte pigg, hungrig jag blev haha. Ska ner och äta lite innan jag ska åka, ska åka om en timme precis. Dags och skynda sig

Break

Tar en liten paus i pluggandet för att ta en låååååååång dusch, åh så härligt.

Måndagsmorgon!

Godmorgon, är skit trött men nu är jag uppe och har fått i mig frukost och sånt, ska alldeles strax plugga. Jag har egentligen lust att bara lägga mig i min säng och somna om men det kan jag drömma vidare om.

Nej back to work, hörs senare kanske med en dagen outfit, länge sen ju.

Godnatt

Gav upp hoppet om att plugga kvällen lång, så går upp några timmar tidigare i morgon för att plugga min hjärna är helt slutkörd och jag måste sova känner jag. Jag har en jävligt lång sovmorgon så jag börjar halv 3 men går upp vid 11 för att plugga, kul va?

Nåja, godnatt på er. Puss

Fars-dag

Idag är det Fars-dag, skulle ha lämnat paketen till pappa och ett Fars-dag kort, men hade inte orken så får helt enkelt bli en annan dag.

Dom närmaste timmarna har jag suttit och pluggat till det sista på min bar, börjar snart ge upp men eftersom jag är så jävla envis så kan jag inte bara lägga av eftersom allting ska vara klart och inlämmnat imorgon! Och jag har kanppt kommit någonstans, men jag kommer att lyckas det gör jag hela tiden! Love myself


Puss

Söndagsmorgon

Tjena! Nyss ätit frukost som min underbara pojkvän lagade till mig, det blev äggröra och korv och juice, fan va gott. Han är världens bästa! :) Tur att han alltid kommer att vara min och inte eran, feel the pain bitches!

Igår hade jag skit trevligt, va på söder och käkade på grekiska kolgrillen hur jävla gott som helst ska såklart dit och äta igen. Tog en vodka lime som fördrink sen en cola till maten och solvaki (eller vad det nu heter) med fläskfile och pommes och självklart tzatziki till. Runt halv tolv drog vi därifrån så jag mötte upp Max, Kim, Jossan och Ludde i spånga och bara chillade galet, vi träffade på Fredrik och hans polare och satte oss vid en skola och snackade skit, sen kom det 3 stycken fjortisjävlar, en var skit dryg och hon var dessutom 93:a inte lätt och ha ett liv, bicth!

Nåja, ska börja fixa mig ska hem till mami idag och käka Tacos, hörs senare. Puss


Klädesproblem

Har kommit hem nu, satt och kollade lite på tv med mami också, Ikväll ska jag som sagt på släktträffsmiddag, ska bli så jävla trevligt! :) Nu till dagens problem: vad ska man ha på sig? Jag kanske ska ut med Kim, Ludde och Jossan senare och vill ju inte se trashig ut då lixsom, inte för att jag gör det men endå, aja ska fixa mina naglar och sånt nu.

Puss på er.

Lördagsmorgon!

Godmorgon, nyss ätit frukost, blev flingor och mjölk, bra för min tandställning, fast det gör inte så ont längre
Det är vi glada för eller hur? Klart att vi är! höhö, senare idag ska jag hem till mig och byta kläder och göra mig fin inför ikväll, ska ju ut och äta med mina kusiner/släktningar, mysigt som fan!

Fredagsmys

Tjena! Idag är det Fredag, äntligen härliga fredag. Jag ska bara sitta och glo på film eller någon liknande orkar inte ut och på party ikväll och i morgon ska jag på middag med alla mina underbara kusiner/släktningar, mysigt va?
Synd att ni inte få vara där med söta mig (a) haha, nej ska ner och handla massa gott och slösa mina pengar, men är man värd något så måste man ju njuta av dig, right? =)

Piss off

Nu är jag piss off, min mobil lägger av och simkortet med, jag ger upp på mobilfronten! Ingen kan nå mig, bye

Andra avenyn

Snart är det dags för andra avenyn! Helt klart bäst av alla, nej har inte tid och skriva mer
Puss

Tandställning

Igpr fick jag min tandställning, fast bara över dåra, men fan vad ont det gör när man ska äta, dör ju typ nästn, fick i mig lite frukost iaf, creed to me :)

Dagens planer kommer bestå av plugg plugg och mera plugg, fan va tråkigt, men det måste ju göras, right? Jag har skit mycket och göra men jag är en sån person som ALLTID gör saker i sista sekund, kanske inte är så jävl smart. Nej måste plugga

Puss

Skärholmen nästa

Just nu har jag precis ätit en god frukost med min kär pojkvän! Han gjorde ägg och massa gott hihi ;)

Snart ska jag ta en dusch sen ska jag klä på mig och röra mig mot skärholmen för att Max ska få globalknivar, shysst va? Fast inte av mig dåra haha, ska bjuda han på middag idag också, mysigt vi kommer ha det! Nej mot duschen
Puss

RSS 2.0