Hemma!

Sådär, hemma igen. Har varit hemma sen halv 1. Tog morgonbåten ifrån Visby vid 7, vilket resulterade att jag fick gå upp 04:45, MEN jag är glad över att vara hemma igen, kommer sakna en viss personer därnere, ska försöka åka ner så snart som möjligt!

Men dagarna på Gotland har varit helt underbara, eller ja det flesta av dom. På kvällen fick man inte sova förens halv 3 ,sen blev det drama och bråk vilket resulterade till en deprimerad lägenhet, så jag o Cissi gick ut och drack lite, mycket mysigt! Sarah ringde på kvällen, fast minns bara lite vad hon sa eftersom jag var lite dragen men jag hade en anledning :), nej men iaf.
Jag har iaf haft en underbar tid med Cissi och Josefine (och dom där nere såklart) vi ses snart!
Ikväll ska jag träffa Sarah, har massa skvaller och hon också, så vi ska ut o käka och snacka om allt som hänt under dagarna.
Glömde kameran och cissi desamma, så det blev lite halvkassa mobilbilder

Dagens outfit

Nu sticker jag till Cissi. Puss o Kram

Allt är klart nu

Min boxer funkar inte, eller den funkar men det är väldigt dåligt kvalite. Nu har jag packat allting inför Gotland ikväll. Ska åka ifrån mig vid 4 så jag är hos Cissi vid 5 sen åker vi till Nynäshamn (där båten går ifrån), skönt att hennes pappa kör oss dit, skulle nog aldrig orkat åka tåg till Nynäs, tar evigheter.
Jag ser ut som en zoombie och har värdens trash stil haha men jag orkar inte bry mig, ska ändå sitta på en båt i 3 timmar, vem kan man möta där liksom, sin dröm prins kanske? ;)
Nu ska jag ner o laga pannkakor till mig och min bror!

Tack för att du finns!


godmorgon..

Godmorgon, har kanske sovit totalt 3 timmar.. Kunde inte somna, dels har jag bråkat med en kompis så det suger. Mitt fel så jag ska sluta klaga. Hade ont som fan i mina tänder, och det känns som att det gör ännu ondare idag. Nu ska jag ner o göra varm chocklad, det mättar för stunden eftersom jag inte kan äta någon för tillfället!
Sen ska jag slappa framför TV:n hela dagen och ska se massor av avsnitt med 16 and pregnant, kul pogram!
Vilken intressant blogg jag har

Pallar inte..

DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

Lite bilder på min tandställningen


Nu undrar ni säkert hur fan jag kan äta när jag knappt kan öppna så mycket se bild nr. 2 , då flyttar jag gummisnodden som på bild 4, sen sätter jag den tillbaka som på bild 3, Intressant va? Min blogg! :)
Nu får ni veta hur mycket jag lider, dessutom har dom spänt hela tandställningen idag. Nu säger jag godnatt, mår inta alls bra. Är så galet hungrig, men kan ju inte äta för jag har så j*vla ont.. Slänger iväg ett inlägg innan jag åker ner till Gotland i morgon! Puss o Godnatt

Tandläkaren

Idag har jag varit hos Tandläkaren, kom dock en halvtimme sent. Men jag dök upp iaf, tanken som räknas eller hur? Receptionskärringen, ursäkta språket, men hon var fett dryg. Jag hade ringt innan och sagt att jag var en en kvart sen (det blev dock en halvtimme för att jag missade tåget) så blev hon fett sur för att jag inte ringt? Jag ringde ju för i helvete, kärringjävel. Men det gick bra hos tandläkaren iaf, om ungefär 8 veckor får jag nog ta bort min tandställning. Det har blivit så fint, min tandläkare va så glad att jag hade skött mig så bra! Cread to me!
Men nu ska jag packa, åker ner till Gotland i morgon - är där tills på Tisdag! skööööönt
Nu har jag gummisnoddar fram, gud så sexigt! Men det är fan värt 8 veckor till!

Kista

Idag mår jag bättre, iaf hyffsat bättre! Idag ska jag hem och packa till Gotland, åker dit på Fredag för i morgon hinner jag inte och på Torsdag ska jag till Tandläkaren och sen göra andra intressanta saker. Nåja, nu ska jag åka till Kista. I morgon ska jag möta upp Sarah det blir kul, behöver hennes galna humor :)

P O K

Godmorgon!

Inatt var den värsta natten i mitt liv, fyfan. Hatar att sova ensam...
Nu ska jag äta upp min frukost sen ska jag möta upp Josefine. Roligt inlägg va?
P O K

Godnatt


Precis ätit klart

Precis käkat en god middag som bestod av Fläskytterfilé, Pommes och Beasås, så nu är jag mätt och belåten!
Ska strax åka till Josefine också, ska bara smälta maten.
P O K


UPDATE: Åker inte till Josefine, vill ha en hemmakväll och bara ta det lugnt, borde packa..

Vaken

Nu har jag klivit upp ur sängen, klockan är lite för mycket. Men jag sov som en ängel! Behövde sova ut efter knappt sovit något igår natt..
Lite senare idag ska jag möte upp Josefine tror jag. Först jag jag käka middag med min familj, det var ett tag sen vi satt tillsammans och åt middag ihop.
Nej, jag gäspar och är fortfarande seg, nu ska jag se fall Josefine är vaken.
P O K

Det blev grillning..

Jaha regnet försvann tillslut, skönt det. Vi beslöt oss för att grilla iaf, det var mys. Vissa hade roligt, andra inte. Sen drog alla hem för att byta kläder och hämta busskort/leg. Vi drog till alkishaket PG och drack en cider och snackade. Sen åkte alla hem, skulle ha mött upp Josefine men kände att jag inte orkade. Har knappt sovit någonting i natt. Så jag ska träffa henne i morgon istället!
Bjuder på lite bilder
Sarah och Niklas
Alex (min bror), Simon och Jonte
Sarah är taggad!

Regn

Jag som hade tänkt och grilla ikväll med mina vänner, så ska det börja regna, vi får väl se fall det slutar regna.

Sliten tjej

Vaknade upp för någon timme sen, sovit ganska dåligt inatt, känns som att man precis ha somnat och sen sovit några minuter och sen vaknat igen, jag ser ut som en levande zoombie. Idag ska vi även grilla, måste fixa engångsgrill o shit, Nu ska jag ta mig en dusch och sen försöka få i mig någonting att äta.
P O K

Kvällens outfit


Lite snabbt sådär

Har nyss ätit lite mat, det blev äcklig färdigrätt men orkade inte ställa mig o laga mat. Skulle ha mötit upp Nattis vid 4 men det blev inte så. Jag kom hem för en halvtimme sen, sen dess har jag bara tagit det lugnt och ätit. Jag ville bara uppdatera er om att jag lever och är okej. Nu måste jag hoppa in i duschen sen ska jag fixa mig snabbt. Uppdaterar när jag kommer hem.
P O K

mot city

Hihi fick en mysig kommentar av Sarah som gjorde mig glad, tack gummis <3
Ska nog ta något att äta sen ska jag åka in till stan för att möta upp Cissi, vet inte riktigt vad vi ska hitta på, vi får se. Anyway ska se fall jag hittar mig något ätbart hemma
P O K

Torsdag

Ska snart börja fixa till det sista i rummet, sen är nog allting klart, bara städningen kvar men det går snabbt! Just nu sitter jag o lyssnar på lite musik och ska snart duscha, sen ska jag möta upp min vän Cissi vi får väl se vad vi hittar på.
Sliten tjej

BAKIS

Shulelulu, igår så söp jag som ett as, bara för att...
Nåja, det var skoj. Idag mådde man som man förtjänade. Nu ska jag vila, ville bara uppdatera er om att jag lever eller halvt iaf..

UPDATE
Möta Sarah och snacka skit, behöver komma ut

Hos Josefine

Hej allesammans! Igår mötte jag upp min vän Nattis och snackade masssor av gamla minnen, det var mys! Efter några timmar i stan åkte vi till Elmer där kvällen spenderades. Det var mys. På hemvägen så träffade jag Tette och Ali, men trodde dom skulle vara socialare än dom var med det var dom inte, synd att man ska förändras så mycket p.g.a en kille. Nåja hennes problem när det tar slut (:

Pratade med Sarah i telefon efetr jag lämnade av Nattis, det var trevligt. Vi ska ses på lördag och grilla och träffa massa folk som man inte sett på ett tag så det längtar jag efter, sen saknar jag sarah också!

Nu ska jag vara lite social med Josefine och Cissi, ikväll ska jag ut och dricka.

P O K


Bara för att inlägget blir så jävla tråkigt utan bild!

Söndagkväll

Hej alla söta! Alla som läser min blogg är söta har jag påstott
Nu har jag fått min brors gamla rum, intressant va?  Eh, ja, jag har längtat som en jävla galning till det! Woho, och nu sitter jag här! Alla mina vänner förstår iaf vad jag snackar om.
Imorgon är det måndag, då ska jag träffa min vän Nattis har saknat henne, hon har inte haft det lätt den sista tiden så vi bestämde oss för att ses och snacka lite, det kan nog behövas.

The last song

Satt precis och kollade klart på The last song, åh fyfan vad jag grät (tur att man var ensam) men den var jävligt bra, men otroligt sorlig. Jag rekomenderar den starkt.
Nu ska jag käka middag, bye.

hemma igen

Nu har jag tid och skriva lite grann.

Igår kom jag hem ifrån landet. Direkt när jag kom hem så hjälpte jag min bror att packa in saker i bilen och sådär, nu har han flyttat till en lägenhet i Bålsta.
På kvällen så drog jag, Max och Jossan på bio och såg trollkarlens lärling, jävligt bra film. Rekommenderas verkligen, sen efter filmen var slut så ringde Kim oss och ville ses, så vi åkte och mötte honom efter vi varit hemma hos Jossan och Max. När vi mötte upp Kim, Ludde och Robin så chilla vid vid båten som låg i Huvudsta, sen börja vi dricka och snacka. Det var najs, idag mår man som man förtjänar. Ja det blev en aning mycket dricka igår..
Det blev sjukhus besök på morgonen också, det var ju lite scary. Min vän Ludde svimmade av och slog i huvudet i en kant, så det började blöda och han fick åka in och sy. Usch, nu mår han bättre iaf, tur det.

Regn och stoppsignal

Okej, detta var nog bland den värsta dagen i mitt liv, det spöregnade imorse. Jag var tvungen att lämna in ett par i skor i stan, hur jobbigt kunde det vara? Jävla pain in the as.. När jag kom till Jakobsberg så går man under en tunnel för att komma upp mot tågen för er som inte varit där, det var översvämning, men jag hade rätt brottom till tåget så jag gick i allt vatten och var dygnsur, men hade inget annat val. När jag väl hade varit i stan så åkte jag med tåget hem och sen fick sitta i tåget en halvtimme extra för att det var stoppsignal
Nu ska jag ner på ica med sarah, byebye

Helgen

I Fredags bjöd Sarah på middag som bestog av Lövbiff, Potatiskroketter och Beasås, riktigt gott. Efter det blev det några Las Vegas avsnitt och sen två filmer, 10 orsaker att hata dig och stick it, sköna filmer, speciellt stick it!
Sen snackade vi massa så det var mys att ha någon att prata ut med, det uppskattas alltid!
På Lördagen så blev det Tacos hemma hos Sarah, jag hjälpte till och laga maten denna gång, cread till mig! Sen blev det lite mer Las Vegas avsnitt innan jag skulle vidare till stan för att möta Max, klockan blev sent så jag bestämde mig för att sova hos Max.
I Söndags så vaknade jag upp hos Max, han skulle bege sig till jobbet och jag åkte hem, jag missade precis tåget i centralen så fick sitta där en halvtimme, det sög rätt hårt, men det gick snabbare än tänk. När jag väl kommit hem ville Cissi ses för att bada/sola så jag packade mina badkläder och drog mig till Hässelby. När jag väl kom dit började solen försvinna, men positivt som jag tänkte så kommer säkert solen tillbaka, men den gjorde det inte. Jag skippade o badade, var typ 14- kändes det som. Sen kom Josefine och Tobias och gjorde oss sällskap. Cissi och Tobias badade, sen dorg vi hem till Josefine. Och nu är jag hemma!
Sarah o Jag! <3
10 orsaker att hata dig
Stick it

RSS 2.0