Hos max!

Var ute och käkade i Kista galleria med Max, Ramin, Alex och hans pappa, jag och grabbarna vettu haha som alltid dåra, nej men i morgon är det skola i några timmar och sen blir det Solna för att titta priser på tatueringar, Jossan, Ludde, Max och jag ska självklart tatuera oss ;), och Jossan ska skippa bedövningssalvan (hon är nog lite rädd...) Men det kommer bli skita fint sen när det är gjort, men vi ska kolla priser och se hur mycket det kostar, jag ska iaf skaffa min andra tatuering och det ska bli på ryggen mellan skulderbladen.


Kladdkaka

Nu har jag bakat en kladdkaka, är hemma pga av min förkylning och måste ju unna mig något gott ;), jag får ju inte servera när jag är förkyld eftersom jag ska ut med maten och dricka inte så fräsht om jag är där helt snorig så jag ska tillbaka dit på Torsdag men skola i morgon och på Onsdag.

Nu ska jag vispa lite grädde och sen mumsa i mig kladdkakan :)

To the city

Ska snart till stan med min killkompis och möta upp hans släktningar snart, så ska bara få i min lite frukost och sen ska jag klä på mig det blir tight och höga skor (hoppas vi inte gå allt för mycket)
Nej måste hoppa in i duchen nu :)
Puss

take it off

Godmorgon, ska snart röra mig hemåt för att hämta lite nya kläder och så måste även duscha medans jag väl är hemma.. Sen ska jag sova bort i natt igen, gissa vart?

Jag ska träffa min killkompis släktingar på stan i morgon så vill vara lite fräsh och inte gå i mjukisbyxor..

Lång dag på praktiken

Lång dag på praktiken idag, ganska jobbigt, har ont i fötterna som attans.. Ska snart kila ner till bankomaten och hämta ut lite pengar på mammas kort sen får vi se vart kvällen tar mig ;)

Kräftskiva

Hemma, jag orkar inte skriva så mycket om dagen, det var kräftskriva/fest, mycket trevligt..
Klicka på bilderna för att få dom större!




Måste sova ska upp om 6 timmar..

Försovit mig + outfit

Jag har försovit mig, somnade vid 2 i natt och är väldigt väldigt trött men hoppas jag inte slutar vid halv 12 utan 10 kanske berror ju på gästerna, bussen går halv och här sitter jag halvt vaken och ska snart äta lite frukt och macka, får nog äta lite efter vägen haha. Gör sällskap med mamma på bussen också, trevligt trevligt!

Nej måste rusa, kameran är laddad! Bilder kommer nog om jag får ta bilder...? Kommer hem sent i think. Dagens outfit kommer också ett + i kanten :)



Långt kvällspass

Åh vilket långt pass ikväll, det var två födelsedagsfirande och det var mycket dricka och mat som skulle serveras! Ni vet hur det dagliga luchen går till men på kvällen så tar vi ut förrätterna, varmrätterna och efterrätterna samt viner/vatten till maten, sen ska det alltid hållas tal och bla bla bla... Trött som attans är jag också. Kameran dog när jag tänkte ta första bilden så blev inga bilder.

Behöver sova känner jag, trött och irritearad!
Puss och godnatt

Mot kvällsarbetet!

Godmorgon!Ska snart åka mot praktiken försov mig lite i morse så det det mjukis in till stan superskönt och slippa gå i jeans fast det ösregnar ute inte bra. Tycker inte om regn! Jag ska ju jobba kväll så hoppas solen skiner när jag ska hemåt fast det lär den väl inte göra...?
Nej måste springa till bussen vi hörs senare ikväll om jag inte somnar när jag är hemma.. Ska försöka ta lite bilder idag också!


Kommer somna snart... ser typ jätte deprimerad ut också.....

Långtråkig dag

Inte hänt så mycket idag på praktiken, lite halvtråkigt eftersom dom tar sin lych själva så finns det inte så mycket ochgöra förutom att stå och vara trevligt, servera dryck, plocka undan det man brukar göra på praktiken, det blev sjukt god lunch idag och åt en jätte stor potion med fisk kan tänka sig att jag äter fisk som ionte alls tycker om det :o, men det var verkligen sjukt gott och nej jag är inte ironisk jag är bara ärlig.. Slutade vid 15 och mötte upp Josefine som väntade utanför min praktik så snäll som hon är, mötte senare upp pappa ovanligt va? Behövde pengar till busskortet och sen är det alltid lika kul och träffa sin älskade pappa! Mötte upp Jossan och Max efter deras praktik och pappa var med lite små roligt faktikst ;)

Sedan drog han och skulle hämta någon bord till nya lägenheten och vi andra rullade vidare mot kungshallen och käkade middag det blev tjockis kebab för mig del och resten tog också tjockis mat nästa gång ska jag ta wok och se hur det smakar bara för att visa att jag kan vara ''nyttig'' drog hem vid 8 typ så långdag i stan med massvis med skratt med mina favoriter såklart!

I morgon börjar jag 15 och jobbar kväll... Första gången på praktiken som jag jobbar kväll är inte speciellt nervös fast det kommer nog många gäster men det är ju alltid lika roligt :)


Bed time!



Praktikdag 1

Första dagen gick jätte bra och jag är riktigt stolt över mig själv och fick massvis med beröm att jag var trevlig och plockade undan så fort jag såg en tallrik som ingen använde. Tog många tallrikar för att vara jag och lärde mig lite nytt idag och snackade även lite engelska... hehe eftersom vi får engelskmän som pratar affärer över en lunch men jag trivs bra och trevliga kunder hade vi också (mest stammisar som kommer).

I morgon börjar jag 10 så lite sovmorgon får jag allt ;)

Time to sleep

Måste verkligen sova och tänka ut lite saker och ting ska upp vid 7 tiden så lite sömn borde nog få mig på glatt humör eftersom jag ska servera i morgon på min praktikplats
Jag är nervös...

I like it


Helt jävla sjukt

http://www.expressen.tv/nyheter/utrikes/1.1678604/barnens-dodslek-pa-tagralsen

På denna video så finns det två killar som lägger sig på tågspåret för den nya ''leken'' som är dödsfarlig ni kan ju förstå själva hur farligt det är att leka på spåret för att leka ball och sånt, jag tycker själv att det är helt sjukt och fattar inte vad människorna tänker med dom riskerar sina liv för att ligga på spåret när tågen komma, det är bara när dom gammla tågen kommer som dom lägger sig under.. Fyfan alltså!

Sommaren med Göran

Jag, Max, Jossan och Ludde drog på bio i Vällingby och såg Sommaren med Göran. Filmen var bra, fast vi fick klagomål av en brud brevid oss om att vi skulle vara tysta men man måste ju få prata lite under filmen, eller hur?


Sommaren med Göran


Blandat

Jag har absolut inget intressant och säga denna eftermiddag, är allting man kan vara...
Blandade känslor sur, irriterad, glad, lycklig you name it..

Intressant kväll.. nej?

Det blev inget bad för oss, ville bada men det var alldeles för kallt, lite synd men det är sånt som händer när man är där lite sent.. Jag sover borta i natt är ändå ledig i morgon

Ska åka till Sollentuna och möta en gemensam kompis till mig och Jossan i morgon så det kommer bli nervöst men det löser sig, men det gör det nog.

Vaaaaaarmt

Tjena! Hemma för en anabbis, ska snart äta lite och sen iväg och bada så jävla fint väder måste jag säga. Tog på mig tight och shorts idag och ändå var det varmt skulle ha skippat tighten..
Iaf var och besökte min praktik plats eftersom jag ska ha praktik på MÅNDAG?! Hade missuppfattat allting om att vi skulle börja i September?
Jag är på ett väldigt fint ställe som heter Sällskapet där det finns typ 10-15 olika rum som man ska hålla reda på... Kommer försöka ta lite bilder,

Måste springa, puss

Sommarlovet är slut

Godmorgon! Idag är det skola efter ett långt sommarlov.
Jag ska snart fixa mig bussen går halv och jag är inte ens klar, sitter fortfarande i min nattröja....


Filmkväll

Ensam filmkväll ikväll orkar inte sitta vid datorn sen ska min storebror spela lite poker eftersom hans dator inte funkar och så snäll som jag är så får han låna min dator (a).
Men innan jag sätter mig framför massvis med filmer så ska jag ducha och göra mig fräsh inför skolstarten i morgon, ska dock bara ha upprop och prat sånt som man brukar ha första dagen i skolan.


Home!

När jag stog i Barkarby och väntar på bussen hem så nyser jag och börjar blöda näsblod verkligen inte kul, jag får såklart gå till tensta bussen (den endå bussen som stog inne) och be om lite papper, han som är busschafför hjälper såklart stackars mig, han ger mig två bitar papper ena med vatten och ena utan vatten, så jävla tacksam jag är! Skiter i folket som glodde på bussen för hellre att dom glor och viskar och tycker det är jätte intressant att jag blöder näsblod än att sitta där och skämma ut sig för alla andra minnskor!

Men nu är jag hemma som ni kanske förstår, så ska försöka få i mig lite mat och sen bara chilla!


Bilderna blir mycket snyggare om man har svartvitt, undra varför?

Skola i morgon

Godmorgon vänner!
Någon mer än jag som vaknat nu? I morgon är det skola...Betyder att jag måste lägga mig i tid om jag ska orka upp fast jag börjar vid 12 tror jag? Så kan lägga mig lite sent men inte allt för sent... Vill inte börja skolan igen det suger och jag är ingen skolmänniska... Men jag har praktik i September så det komemr väl bli bra hoppas jag, fast ska fråga fall jag får praktisera med en klasskompis istället för själv så tråkigt och komma till en praktikplats och inte känna någon alls inte för att jag är blyg elelr så men det kommer bara bli tråkigt i längden.

Disturbia

Nyss kollat klart på filmen Disturbia med Max, det var hans tur och välja film och självklart skulle han ta den mest äckliga filmen han hittade på datorn bara för att, han är så ond!
Filmen var ganska bra förutom alla ''skäckscener'' och jag som är lättskrämd hoppar ju ändå till. Som när en man i filmen slog sönder en dörr och jag hoppade till och Max skrattade, så elakt av honom.

Men den var bra, kan rekomenderas till dom som gillar skräck eller liknande filmer!


Kolla på omslaget liksom... ÄCKLIGT!

Tisdag!

Jag har nästan sovit bort hela dagen, vad irriterande inte för att jag hade tänkt och göra något speciellt men får lite halvt ångest för att jag ligger uppe nätterna långa och sover bort dagarna. Men skolan börjar på Torsdag så måste börja skärpa mig med att inte sova hela tiden fast det är ju så jävla skönt.

Skit i samma det är skola snart och det ser jag inte fram emot.. Måste köpa lite nya saker inför skolstarten för att jag kastade bort dom förra, jag är ingen en person som bryr mig speciellt mycket om skolan fast det är det viktigaste jag har och göra...


Filmmaraton

Jag och Max sitter och kolar på massvis med filmer nyss har vi kollat på Stockholm boogie, klockren film! Ni som inte har sett den måsta bara se den, vet inte hur man ska beskriva filmen men klart en ungdomsfilm för dom mellan 14-19 kanske..? Nej nu ska vi tjocka vidare med onyttiga saker och bra filmer!


Stockholm boogie

Love love love

Jag somnade typ direkt efter jag skrivit förra inlägget, Max låg ju redan och sov den jäveln men han hann ju knappt va hemma innan jag och Jossan tvingade ut honom men han älskar oss endå! ;)

Nej jag orkar inte sitta här och blogga när Max serverar frukost/lunch
Puss på er


08:04

Jag kan inte sova och det är jätte irriterande! Jag och Max har suttit och diskuterat allt mellan himmel och jord. Vi har iaf kul, ibland kan man skippa sömnen för vänner, eller vad säger ni?


Kul på bussen

Påväg till Spånga så mötte jag Sarah och hennes kusin Micaela på bussen fan vad roligt vi hade, Micaela har en sån jävla bra humor speciellt hennes skämt om tjejerna i klassen :D HAHA jag och Sarah garvade ihjäl oss!

I spånga hände det inte så mycket vi tog det chill, Jossan hade köpt en lite vodka flaska till mig det gillar vi, tack älskling <3
vi var väl där i två tre timmar och nu sitter jag hos Max och chillar galet!


Jag sover längre och längre för varje dag...

Nu har jag vaknat till liv.
Herregud har sovit bort hela dagen.. Inte så mycket man kan göra åt just nu, men ikväll ska jag träffa Jossan och Max som äntligen kommit hem till Sverige igen, vet inte vad vi ska göra men vi hittar alltid på någonting att göra för Jossan och Max har så galna ideér, thats we like :)



Tur att jag inte stannade kvar...

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5649460.ab

The voice sög!

Fyfan va kaos det var på fjortis the voice! Aldrig mer fyfan alltså, fick ett damputbrott också men det hjälpe, dom slutade trycka och hålla käften gjorde dom också, så ett poäng till mig och noll poäng till puckorna, Jag äger på att få folk att hålla käften ibland, men dom tror ärligt talat att dom kan komma längre fram genom att trycka och skrika, fan dom tänkte ju inte ens, puckon som sagt!

Var där med Josefine, Cissi, Amanda, Rico, Adam, Evelina tror jag hon hette, Pernilla och sista tjejen jag inte minns namnet på men dryg var hon och jätte irriterande. Aja..Tog knappt några bilder eftersom människorna inte stog stil, jävla pundhuven.. Gud va negativ jag låter, men är lite pissoff just nu efter fått 8 smällar på mig..?

Klicka på dom dåliga bilderna för att få större



Det var dom fyra bilderna jag tog som blev ''bra''

And im up

Jag är uppe, eller har egentligen varit uppe sen halv 8 i morse..? Tänkte göra en sak men ångrade mig och nu ångrar jag mig för att jag inte gjorde den saken..
Nåja, the voice ikväll. Har egentligen ingen lust att gå eftersom man kommer träffa några man inte vill träffa men jag är där för mina vänner skull jag ställer upp för dom, det har jag alltid och kommer alltid och göra det också!

Det är soligt ute undrar vad man ska ha på sig för kläder? Nästa problem..
Nej jag orkar inte tänka klart just nu, ska käka lite frukost och sen hoppa in i duchen

Im going to sleep

Godnatt


Mysig hemmakväll

Äntligen hemma i Viksjö, tog en duch för ett tag sen GUD så skönt måste jag säga stog väl där inne i minst 45 minuter. Skulle ha åkt in på UNG 08 ikväll men kände att jag verkligen inte orkade så just nu sitter jag här med mjukis kläderna och bara softar.

Ska nog kolla film som vanligt och lägga mig tidigt eftersom jag ska på the voice och längst fram ska jag stå!!!!!
Minns förra året på the voice, då fick jag och Sarah sitta på VIP platserna för Sarah hade vunnit en tävlig och hon bjöd med mig av alla hennes vänner, blev helt till mig och var helt överlycklig av att kunna sitta ner på en stol och inte trängas i kön bland massvis med männiksor. Det var en av mina bästa dagar i mitt liv!



Bevis för er som inte tror mig! :)

Im up!

Jag är uppe! Har inte sovit bort halva dagen börjat vända på dygnet har jag också gjort jag är en duktig flicka :) se hur länge det varar nåja, ikväll ska jag på ung08 igen fast det är bara småbarn där inne haha, vill se konseren fast jag ville hellre se den igår men det började spöregna så orkade inte vara kvar. Ville se RMK, bästa bandet ever. RMK är ett svenskt rap band för er som inte vet.

Nej jag är hungrig, ska käka pizza medans Rico och Adam sover ^^

Ung 08

Lååååång dag idag, är helt slut i benen och hela kroppen, kommer sova som en gud i natt!
Vi gjorde inte så mycket speciellt där inne, fanns mest småtjejer och småpojkar så vi drog hem rätt tidigt, vi tog ett nattdopp också, mysigt men kallt :o... Det var iofs bara jag och Adam som badade, vi är dom modigaste (a)

Sitter just nu hos Josefine eftersom jag inte orkade åka hem ensam så hon får stå ut med mig i natt heha, sitter även och kollar på CSI, ganska intressant fast sitter ju mest framför datorn och bloggar, känner mig otroligt osocila så ska kolla klart på CSI nu.

Puss ioch godnatt
Bildern från idag kommer nog i morgon!

Jag är uppe tidigt?

Godmorgon! Jag är uppe väldigt tidig för att sova så länge dom andra dagarna, nåja jag precis duchat och fixat mig lite ska snart ner och äta frukost, blir nog en halvnyttig frukost eftersom jag bara har fullkornsmackor hemma?! Tycker inte om fullkornsmackor men ibland får man äta lite nyttigt av sig.

Undra fall det kommer bli varmare på dagen eller fall man ska satsa på tight eller jeans?

Filmerna var bra!

Filmerna va sjukt bra fast jag sett dom innan.
Ska upp tidigt idag också eftersom jag ska på Ung08 med Josefine, Cissi, Rico och Adam så innan jag ska möta dom runt halv 1 så ska jag hinna ducha, fixa mig, tvätta håret, föna håret, plocka ögonbrynen m.m Känns som att jag kommer få gå upp tidigt så ska nog sova nu

Puss och godnatt


Film film och ännu mera film

Det blir en massa filmkollanden ikväll. Ska bla annan kolla på några av dessa filmer än så länge ;)





Scrubs

Det händer fan ingenting roligt på datorn eller så ska sätta mig ner och koll på Scrubs :D
och sen ska jag äta, pommes med korv! Mums


Tråkigt väder!

Godmorgon vänner, läget med er? Med mig är det inte alls bättre har blivit mer sjuk, hostade till typ halv 7 i morse efter att ha pratat med Sarah hela natten lång typ =D. Har blivit ännu mer förkyld och hostan har blivit värre.. Ska strax ner och fixa frukost och det kommer ta ett tag eftersom jag inte har någon kraft i kroppen typ..

Nu : frukost!


Godnatt

Kan ju inte somna, måste även börja vända på dygnet snart också eftersom skolan börjar om 9 dagar. På ett sätt ser jag fram emot och börja skolan men endå inte, kommer iofs inte vara i skolan eftersom jag har praktik hela september, det ser jag fram emot =). Sen saknar man ju sina klasskompisar lite också..

Nu ska jag ta någonting och äta och sen försöka sova med min käraste hosta *not*


Home again

Hemma i viksjö igen.. Ska ta mig något att äta och sen gå och försöka sova med en svidande hals.. Om det inte är bättre om några dagar så blir jag först galen och sen får jag boka tid hos läkaren! suck...


Tidig middag

Stannade på middag med Josefine och det blev våfflor med grädde och jordgubbssylt , det var riktigt najs.. Ska strax börja röra mig hemåt eftersom jag måste vila och ta det lungt.
Ska bara ta det lungt ikväll, fast det kanske ni förstått ;)?

Sjuk igen

Under minst halva mitt sommarlov har jag varit sjuk, och nu har jag blivit sjuk igen.. Det suger man blir bara på dåligt humör över ingenting.. Är förkyld och hes låter som en liten flicka eller en kille som inte kommit upp i målbrottet, nåja ska sluta klaga.

Puss på er

Hos Josefine!

Försov mig i morse. Vaknade halv 3 och skulle vara vid IKEA kvart i 3 tror ni jag hann, knappast?
Jag sov över hos en killkompis som ni vet.. Vi gick och la oss 10 på morgonen för ingen av oss kunde sova och vi snackade och hade det riktigt najs, jaha nog om det..

Idag efter ha varit på IKEA på mamma och hennes kompis så drog jag hem och packade badkläder (så jäkla varmt ute nu) och mötte sedan upp Josefine och Tobbe, vi drog självklart och bada i hässelby strand det var sjukt varmt i vattnet efter att ha varit i ett tag, vi kasdtade boll och tränade målvaktsskott ahha av allting som finns att göra med bollar, misstolka mig inte ;)

Nu sitter jag hos Josefine och käkar popcorn och kollar runt på tatueringar. JAG ÄLSKAR TATUERINGAR

01:42

Nu ska jag sova, updaterar mer när jag vaknat, ska till IKEA med mamma och handla lite nya saker.
Puss och godnatt

Ben och Jerrys

Det blev tacos till middagen, sjukt gott är riktigt mätt just nu men ska strax ner till prisextra och handla en Ben och Jerrys glass! Älskar dom glassarna, sedan ska jag slagga över här och det kommer blir mysigt med en bra film och god glass det kan ju inte bli bättre?

Någon som har listat ut vart jag är? hihi

Dagens outfit

Nu ska jag sminka mig och sedan röra mig mot middagen!
Hörs lite senare ikväll


Halsbandet fick jag av Josefine och det står: Love Faith Hope!
Tack Josefine <3

Varmt

Godmorgon!
Fan va varmt det är ute, ska iofs inte klaga nu när sommaren är tillbaka. Det har ju varit lite halv taskigt väder ute dom senaste veckorna men nu är det äntligen varmt. Har precis gjort frukost till mig och snart ska jag fixa mig och sedan dra mot killkompisen som bjuder på middag!

Undra vad man ska ha på sig när man går på middag...?
Det är alldeles för varmt för att sitta inne och blogga så jag ska fixa till mig och sen dra.

Hemmakväll

Skulle egentligen gått ut idag men mamma tyckte att jag skulle vara hemma förstår ju henne, har man inte varit hemma på typ 4 dagar så får man helt enkelt vara hemma.. Dock är det en Fredagkväll?!

Ska bli skönt att sova i sin egna säng i natt också efter att ha sovirt borta i 4 dagar, I morgon ska jag bada igen om det är fint väder och så!

Senare på kvällen ska jag på middag hos en killkompis, är verkligen jätte nervös. Jag har lite svårt att äta inför mina killkompisars föräldrar/familj, men det kommer gå bra!
Jag är en stark tjej jag klarar det.


Ojdå, vem kan ha gjort detta? :$

Hemåt

Godmorgon vänner!
Just nu sitter jag hos min vän och ska strax ta bussen hemåt, ska hem och hämta en rakapparat och lämna den till Josefine eftersom jag lånade den av henne för att raka min brorshas hår.

Men nu måste jag skynda mig, det är fint väder och har inte alls lust att sitta inne!

Puss hej

Hässelby Stand

Jag mötte upp Max vid Spånga och kim på bussen, sen åkte vi mot Hässelby Strand och mötte upp Jossan och Ludde, vi drog ner till stranden och chillade och sen badade jag och Jossan eftersom vi är modiga till skillnad från killarna haha!

Jag ska egentligen till stan om 1 timme och 10 minuter, men vet inte om jag orkar det fast än jag lovat.. Ska möta upp några ''vänner'' som kommer från Gotland till Stockholm.


20:14

Nu drar jag mot Jossan och säger hejdå till den lilla skitungen ;)

Hörs senare

Duchen nästa

Tjulelu.
Hemma igen efter Nynäshamn, somnnade på tåget ett ex antal gånger tur att man hade på sig solglajjerna på.
Ska snart ducha och fixa mig för ska till Jossan lite senare för att säga hejdå.. igen.. Hon ska ju åka till Cypern om jag inte minns fel, så hon är borta en vecka.

Nu ska jag sluta sega mig och gå in i duchen och fräsha till mig ;)



Nynäshamn

Godmorgon vänner.
Idag har jag lite och göra, ska till nynäs och hämta ut några biljetter till en kompis med Josefine.
Nu ska jag äta frukost, har inget annat att skriva om.

Puss


Step Up

Jag är över hos en nära vän till mig, vi sitter och kollar på film och äter chips med dipp (och jag ska börja gymma...?)
nåja, i morgon ska jag hemåt och ta en anabb duch och sen till nynäs och sen hem igen, mycket och göra i morgon så ska inte sova bort hela dagen!

Jag älskar step up filmerna!

Onsdag morgon

Godmorgon!
Nyss vaknat till liv efter att ha legat i sängen i några timmar..

Jag kom på en sak igår natt, jag ska börja gymma! Nu tänker ni säkert (eller iaf mina närmste vänner) haha Nattha=gymma? HAHA
Jag ät så otroligt lat, men när jag får mina pengar så ska jag köra ett gymkort ;)

Ett stort +

Somnade klockan 11 i morse efter att fortsatt kollat på film, det blev en mysig frukost ihop med Max också, det blev äggmacka och cola, kanske skulle ha skippat colan men det är bara för beroendeframkallande.. suck.. nåja, ska snart äta lite middag efter att ha kommit hem, fast innan det ska jag ducha också.

Lite senare ikväll ska jag över till Josefine och checka läget!

Puss

ser ut och vara 12 på bilden HAHA

Sömn

Nu har jag kollat klart på filmer, dör av sömnhet!
Nu ska jag sova, puss och godnatt!


Filmkväll

Eftersom jag inte har någon lust att vara ute eller dra på någon fest så blir det helt enkelt en filmkväll med Max som sällskap!


Max och Jag

Kull, tillbaka till liten igen

Har varit ganska dålig på att uppdatera dom senaste dagarna som ni kanske märkt, men inte haft lusten och det har inte hänt så mycket intressant, varit på fest i Tyresö, blev av med mina pengar och min favoritspegel och mobilen, fast mobilen är tillbaka nu! Som tur är.. Vill tacka Jossan, Ludde och Kim som följde med mig dit för att hämta tillbaka den!
Vet att alla mina vänner skulle ställa upp för mig! Men ett speciellt tack till er 3, love you guys!

Sen satt jag båtvakt med Kim, Ludde, Jossan och Max. Gnsaka tråkigt i början sen lekte vi kull som man alltid gjorde när man var liten, haha minnen kommer tillbaka fast när jag gick i 6:an så lekte vi alltid burken jag och några till i klassen, var vekligen sämst på det! Haha Sarah vet vad jag snackar om! Kände ju inte Jossan och dom andra då..

Vad mer har hänt.. Hmm.. har tagit sönder min datorstol så klantig som jag är så ska följa med mamma och köpa en ny datorstol och ett nytt skrivbord på IKEA någon dag i veckan.


Min brors tatuering!

Det är väldigt dåligt kvalite, men det är taget med en webbcam eftersom batteriet i kameran var slut. Det är en Giraff för er som inte ser!



RSS 2.0