....

Förlåt, jag menade ingenting illa!

Gaaaalet

I morgon börjar jag 5 och jobbar kväll, ganska skönt faktiskt. Jag träffade på sötaste Malin påväg hem från Vällingby där jag tillbringade min kväll vilket var väldigt mysigt och bara skratta och få kickar i huvudet! Men det roligaste var nog på bussen med Malin, fyfan vilken humor. Lika galen och rolig som jag, ibland älskar jag mitt liv!


yes

Jag kanske kan säga sanningen, se om kärleken består, för är de inte så att tiden läker alla sår?



Bakning

Jag har varit duktig idag, jag har förengångsskull bakat muffins och sockerkaka med kakao, mums!
Jag ska ju snart sluta med chips och onyttigt eller tempa ner på det iaf, nåja muffinserna blev väldigt goda och sockerkakan med, äta och njuta!





Life hurts

Jaghar inte haft lusten eller orken att uppdatera dom senaste dagarna, varit trött efter praktiken och fötterna har svidit som fan! Jag har fullt upp för det mesta, går och lägger mig tidigt varje kväll 'ven fast jag börjar runt 10.. Jag måste verkligen börja umgås med min familj bättre. Iförregår träffade jag min pappa vilket var väldigt mysigt även fast det bara var för en stund, jag har saknat honom.. Intressant huh?

Nåja, Max spelar lite UFC och jag kollar runt på kläder på nätet. Ikväll är det party lördag och vi ska bara vara hemma och ha mys kväll med bra filmer och äta lite gott! Ska ner på ica och köpa lite godis. ha en trevlig kväll iaf

I LOVE IT


(Bakis) söndag

Nyss vaknat till liv, ska snart ner och äta lite frukost/lunch, synd att max inte är här och kan steka bästa äggen i sverige, han är faktiskt jävligt bra på steka ägg! Haha kan ju vara bra att veta, Sarah ska komma över ikväll och vi ska ha filmkväll som man alltid har på söndagar om man inte är bakis förstås. Men jag var ju faktiskt duktig igår och inte drack :).

Nej nu kurrar magen, ska ner och fixa kääääääääääääk.



Im the best

Kom hem från Robin för ett litet tag sen, mycket trevligt måste jag säga. Först såg vi på dukes of hazzard och sen Saw 2 och Saw 3 filmerna, sjukt äckliga.. Vill se 4:an men vet inte om jag vill sitta och kolla på den haha skumt...
Men det var iaf mysigt och trevligt på samma gång.

Robin hade fixat cola, chips och ostbågar det var gott även fast jag inte åt så mycket ?! Måste vara något fel på mig eftersom jag typ älskar allt som är onyttigt...
Klockan är kvart i fyra på morgonen och jag sitter och skriver vad jag har gjort under min kväll, frågan är hur många som egentligen bryr sig? Jag har en del läsare men ingen jävel kommenterar typ eller ibland, nej pallar inte sitta här och blogga, känns lite halvt meningslöst.. Måste sova puss på er!


we will take it easy

Jag och Sarah ska på filmkväll hos Robin i jakan ikväll, mysigt eller hur? Synd att ni inte får följa med då hahaha!
Nej man ska bara sätta på mig andra kläder och sen ska vi dra, ska ha med mig kameran för Sarah måste ta fjortisbilder ;) haha hon har ju en egen kamera men den är för dyr för att visas ute :) haha snobbigt värre!

Blir skönt klädsel ikväll också, ska nog satsa på tight och en stoooooor mjukis tröja, det är faktiskt snyggt på snygga människor , Puss på er.

I will always love myself

Tjo alla bloggläsare, bara för att jag är snygg och har mycket och göra så kan jag inte uppdatera så ofta och jag har faktiskt skola eller just nu praktik så orkar knappt heller..Känner mig positiv också haha, men ska snart dra till Max för filmkväll, jossan gör oss sällskap också :), pallar inte kröka varje helg som jag gjort i ett år nu känns det som inte för att jag blir stupfull som vissa andra nämer inga namn ;) fell the pain loosers!


Måste kila, bussen går 35 och måste verkligen sminka mig och fixa mig fast jag är redan snygg, men man kan väl bli snyggare ;) ?



I moving on

Tjena mittbena! Ska alldeles strax fixa mig, ska åka till jakan med Srah och möta upp Max i natt ska vi sova hos mig :), haha inte för att det spelar så stor roll men endå.

Sarah är påväg nu haha, måste rusa!



I telefon med Sarahm var bara tvungen, haha jag är 12 år ibland ;)

Andra avenyn!

Det gick jätte bra på praktiken, tänker inte skryta men jag träffade Alex schulman och jag stog och glodde som att jag var 12 och var dö kär i honom, men han är ju ganska snygg haha. Sen drog jag hem vid 3, sen drog jag till Max direkt och nu sitter jag här!

Ajuste ikväll klockan 21.00 händer det något riktigt roligt gissa vad? ANDRA AVENYN BÖRJAR IGEN :)
Jag har längtat som en galning efter serien ska börja igen, love it!


Finns ingen bättre tv-serie än denna!

Riche

Jag fick en praktikplats tills slut! Jag ska praktisera på Riche med 3 klasskompisar, mycket rolig. Nui är jag stolt över mig själv och det är alla andra också, jag lyckades!


Mitt stora feta grekiska bröllop

Har precis kollat klart på ''mitt stora feta grekiska bröllop'' haha så klockren film, har sett den ett ex antal gånger förut, nu ska jag och Max käka lite pizza sen kommer Sarah förbi och det3 blir nog ännu mer film tittande.


Söndag

Gårdagen var inte så speciell, vi satt mest och snackade och drack lite..
Låt bilderna tala för sig själva.


Försökte mig på en dagens outfit men blev inte så jätte bra

Förlovade paret haha ;)

Jossan var glad

Max, Jossan och Ludde

Jag,Max och Jossan, fråga mig inte vad vi gör

Party all night long

hejsan hoppsan, jag mår helt underbart för det är lördag och jag ska festa hela natten lång, blir som vanligt med mina favortiter, Jossan, Ludde, Kim, Sofie (?), Max och Sarah. Ska snart käka pizza till middag vilket kommer bli sjukt gott, tur att man inte behöver tänka på vikten iaf eller vad säger ni?
Efter middagen så ska jag och Max hem till mig för att jag måste fixa mig och byta kläder, kan ju inte komma på party och se ut som ett troll med mjukiskläder på mig det funkar ju inte riktigt så.

Efter hembesöket hos mig ska vi förbi Sarah som ändå bor 5 minuter ifrån mig och se vad hon ska ha på sig och göra sällskap till bussen och sådär, jag lovar att ta mycket bilder ikväll ;)
så vi hörs med massor av bilder så får jag önska er alla en trevlig lördagskväll för det vet jag att vi kommer ha! Och take it easy whit the drinks tonight

Don't want it anymore

Tjena, har haft fullt upp, har knappt varit hemma eller i skolan och pratat med lärarna, men min mamma ska ringa dit på Måndag och prata lite med dom så vi får se vad dom säger och så... Dom hjälper ju inte mig när jag själv vill byta praktikplats vilket jag tycker är helt jävla idiotiskt, men alla har sina åsikter.
Och om lärarna inte vill hjälpa mig och byta praktikplats har jag inget val, än att göra det själv

Nej nog om negativigheten. Drog hem efter ha varit hos max hela dagen lång, han praktiserade och jag låg kvar i sängen, rätt mysigt men han kom hem till slut efter många timmar, just nu är jag kvar här hos lilla Max (har varit hemma imellanåt) vi ska snart kolla film fast vi kan inte komma överrens om vilken film vi ska se båda har ju olika filmsmaker, jag älskar komedi/romantik/tjejfilmer och Max är som nästan alla andra killar som naturligtvis gillar action/thriller och självklart den älskade skräcken haha ni killar är bara för roliga ibland. 


Tips

Fick ett tips från Oskar att Alvik hade ett bra ställe, såg att det var inpricip bara kvällsjobb, vilket jag tvekar lite över =/, dte är väldigt synd för jag gillar inte alls och jobba kväll.. Det är jävligt synd som sagt!
Men mailade företaget och kollar fall dom tar emot praktikanter!
Tack för din hjälp Oskar :)

Help me out

Allt är fuckt up, måste byta praktik men lärarna hjälper inte mig.. Hatar skolan, pissar på allt och alla just nu. Jag och Josefine sa upp oss från våran praktik eftersom lärarna inte skulle hjälpa oss, nu måste vi hitta ny praktik innan Måndag annars är det kört.. Lärarna vet ingenting heller om att jag sa upp mig från praktiken eftersom jag inte tycker det är kul och känner att jag vill byta?! Men vissa fattar ju ingenting helt enkelt..

Som mina närmaste vänner vet har jag stor press på mig annars får jag gå om 2:an... Jag måste börja ta tag i saker och ting, bra jobbat nattha...

UF-Företag

Tjena! Sitter i skolan just nu och skapar ett UF-Företag med min grupp som innehåller: Jossan, Josefine, Sue och Emil. Nöjd med gruppen iaf ^^
LUDDE HÄLSAR :D
Nä måste jobba vidare =)
Puss på er

Happy girl

hello hello, nyss kommit hem från skolan och solna, min tatuering skulle bara kosta 1500:- OCH DET ÄR RIKTIGT JÄVLA NAJS! Haha är glad idag, fint väder, alla är lyckliga! Här kommer några bilder från idag hihi:)



Världens underbaraste par!

To the school

Godmorgon, nyss ätit frukost och fixat klart mig, ska bara borsta mina tänder haha.
Det blir nog mycket bilder idag eftersom jag har med mig min kamera :)
Nä om en kvart ska jag gå så måste kila nu, puss på er

Legally Blonde

Har legat och kollat på film tills nu, kollade på filmen Legally Blonde och den är lika rolig som alltid, har sett den så otroligt många gånger men som sagt lika rolig varje gång!

Efter skolan imorgon så ska jag kolla på Legally Blonde 2, har man sett ettan så måste man se tvåan ;)

Godnatt så hörs vi i morgon bitti innan skolan!


RSS 2.0