ANDRA AVENYN

Nu börjar det


Religon

Dagen började med Religon, kan inte direkt säga att det var kul men det var inte tråkigt måste ju ge ämnet en liten chans först. Men dagen fortsatte med ansvarsfull alkoholhantering där jag och Christopher jobbade med serveringstillstånd av olika slag.. Vi kom inte fram till så mycket men efter det så gick jag och några klasskompisar till jakan där vi kollade läget samtidigt som vi fixade maxs glasögon!

Om ett litet tag ska jag tappa upp ett bad som jag ska ligga i och bara koppla av tills jag blir ett russin, sen ska jag för en gångs skull lägga mig tidigt även fast jag börjar tolv.

..

Hejsan hejsan, har precis vaknat och ätit lite frukost med min pojke. Ikväll ska vi hem till honom och bara ta det lungt innan skolan börjar vid halv 3. Fick mitt nya schema i Fredags och det såg helt OK ut, inga håltimmar vilket jag gillar bäst fast ser nog inte framemot och börja med Religon. Men det är bara knappt ett halvår kvar till studenten. ÅH vad jag längtar dit!!

JAG ÄLSKAR DIG



Ett halvår med dig idag!


Du ska veta att jag älskar dig över allt annat på denna jord. Jag har aldrig varit lyckligare än vad jag är med dig. Tack för att du finns <3





I LOVE YOU


Lekt i snön

Har totalt glömt bort att jag ens ägde en blogg.. Nåja kvällen tillbringade jag med min underbara vän Sarah och vi hade snöbollskrig med två andra vänner, rätt kul tills det blev så jävla kallt och snön började smällta på mig, hade nog snö överrallt, men alla mot mig -.-. INTE KUL!! haha nästa gång vi ska leka i snön som små barn ska jag ha täckbyxor och varmjacka, mössa, vantar och halsduk! Jag ska se ut som ett litet barn!!

Ni kanske tycker att jag är löjlig som leker i snön, men vet ni vad, i dont care för dagens samhälle med alla 12-åringar som precis börjat sminkat sig och gå med höga skor och klä sig efter modet what do i know, men ni förstår vad jag menar, lixsom när jag var runt 11-12 lekte jag säkert med barbie och bilar, inte brydde jag mig om smink och vara ''populärast'' i skolan, samt ha dom finaste kläderna efter modet! Så jävla sjukt.. fattar inte dagen ''ungdommar'' om man ens kan säga det..


hemma igen

Har precis kommit hem nu. Vi drog ju som sagt in till stan bland allt folk, hittade tyvär ingen julklapp till min storebror som kommer hem i morgon, ska kika runt på nätet o se fall jag hittar någonting som passar honom, så jävla svårt och köpa presenter till killar enklare o köpa till tjejer tycker jag.

Måndag morgon

Nu var det Måndag igen, ska snart äta frukost och bege mig in till stan med mina favoriter Max och Jossan. Ska leta efter någon slags julklapp till min storebror som kommer hem i morgon!! ÄNTLIGEN! Han har varit i Thailland en månad nu så har saknat honom. Men nu kurrar magen så dags och gå ner och fixa någonting och äta.

Nytt år, nya mål!

Det här året kommer nog bli bra! Jag har en del saker som jag ska göra och hoppas kunna uppnå dom

- Tatuera mig
- Fylla 19
- Ta studenten
- Skaffa mig ett jobb
- Åka till Kos
- Börja träna
- Kryssning

Nyår plus dom senaste dagarna!

Nyår var bäst! Det började med middag hos Josefin med trevligt sällskap alltid uppskattat. Lite senare under kvällen så smällde vi raketer som man gör varje år och sen gick vi tillbaks in till Josefin och värde oss innan vi fyllekäkade på Statiol, vi tog taxi hem eftersom nästa tunnelbana gick om 1 timme och det går så mycket snabbare med taxi!

Under dom senaste dagarna har jag inskaffat mig lite nytt i garderoben, men kanske inte lika uppskattat när hela mitt studiebidrag är borta, tur att man har en pappa o mamma som bidrar med pengar haha! Nåja, strax ska jag kolla på Gordon Ramsay's the F-word, sjukt bra pogram.


Slänger in några bilder från nyår



Jag!


Våran fylletårta, inte god!


Inte taggade på att vara med på bild


Jag och min älskling!


Påväg ut i kylan




RSS 2.0