Ny blogg

http://alltidnathaliiee.blogg.se/

Mot Solna

Har precis kollat klart på några avsnitt av The hills, så mycket drama i den serien så det finns inte!
Snart så ska jag fixa klart mig och sen åka med 14:30 bussen mot Solna där jag ska möta upp Max och Jossan, det var ett tag sen, Max skulle fixa Pass sen efter det vet jag inte vad vi ska hitta på..  Ska nog möta upp Sarah en sväng ikväll också.

Byter blogg

Nu är det såhär, jag tänker behålla denna blogg men kommer inte uppdatera lika ofta. Jag kommer skapa en ny blogg så om du är intresserad så lämna din blogg adress eller hotmail adress så lämnar jag ut den nya till er då.
Anledningen till att jag byter blogg är för att jag vill ha en ny start, denna blogg består av miljoner minnen som jag helst vill glömma.

12 September

Godmorgon, igår var jag som sagt hos Josefine med Cissi vi satt och kollade på Legally blonde som gick på 3:an, den har man ju sätt så många gånger, men alltid lika bra. Jag tog sista bussen hem så var väl hemma vid 2 kanske.
Nu ska jag möta Sarah, hon ville ha sällskap till Ica så då följer jag med. BYEEEEE

Lördag

Nattis kunde inte ses eftersom hon hade ont i magen så jag mötte upp Josefine och Cissi för att gå ut och snacka och dricka, det blev dock liiiite för mycket för min del men det var det värt. Träffade på Niklas och Matte på vägen hem så jag fick sällskap på bussen. Somnade direkt.
Idag så träffade jag Sarah vilket var trevligt, trodde vi skulle till IKEA men det blev Kista där hon hittade ett par schyssta jeans och ett linne, det var kul. Ikväll ska jag hem till Josefine för att se film och bara chilla.
Bjuder på några bilder från igår.
Jag och Cissi
Cissi och Josefine
Jag är dygn rak det ser ut som att jag ska döda någon HAHA
På Theodoras
Josefine och Jag
Josefine, Jag och Cissi
Avslutar med denna fina bild på mig.

Fredaaaaaaag

Och så var det Fredag igen, jag känner att jag borde vara hemma men ikväll ska jag träffa Nattis och bara kolla film, kände att vi inte orkade gå ut och dricka idag, lika bra det. Nu ska jag ner och försöka få i mig något att äta. Puss hej

Dagisfröken Nathalie

Jag är helt slut om dagarna jag jobbar på ett dagis för tillfället och det tar kål på mig, men det är bara för att jag inte är van, men jag älskar ungarna dom är helt underbara hihi. Jag har precis duschat och innan det så mötte jag upp Sarah för en fika på ica, kolla det rimmade ju. HAHA
Nu ska jag ner o göra.... någonting haha
Puss hej
Bara för att jag älskar bilden, sen blir det så tråkigt utan bild haha =)

En liten uppdatering

Sarah tjatade som en-jag-vet-inte-vad att jag skulle uppdatera min blogg.
Det har inte hänt så mycket förutom att följde med Sarah till bro i fredags, där kvällen spenderades. Sen kom vi vilse, vi missade sista tåget eftersom vi var vilse, asså bro är verkligen som en labyrint.
En väldigt snäll busschaufför körde oss till Jakan och därifrån gick vi eftersom vi missade natt bussen hem med nån minut. Jag kom hem 4 helt död, somnade direkt. Nu när jag varit sjuk så har jag bara kollat the hills säsong 4, som Sarah lånat ut till mig.

hejdå för ett tag

Bloggar mer sen nångång, just nu är allting skit i mitt liv.

Godmorgon

Godmorgon, har varit vaken sen åtta i morse för att det ringde, sen somnade jag om sen ringde det vid 10 igen, så gick upp då. Ska snart göra frukost, sen ska jag duscha, hade tänkt o åka in till stan idag, men skippar det för tågen är försenade. Borde städa rummet men orkar inte, det är ju så tråkigt..
<3

RSS 2.0