Tisdag kväll och jag är 19!

Nu är jag 19 år, dagen har flygit iväg och har fått fina grattis meddelande samt samtal :), är mycket nöjd med kvällen som spenderades med Familj och min kära pojkvän. Jag uppdaterar innan jag sticker iväg till skolan i morgon. Puss och godnatt!

Min dag! Långt inlägg

Dagen började iaf med att jag åkte till Praktiken vid 7 tiden var väl där vid 8 ungefär så pratade jag och David om betygen och sådär, fick även en vas som en present, ser det lite mer som en födelsedagspresent hihi. Sen gav jag alla en stor kram och även dom i receptionen, kommer sakna det ställe rätt mycket. Men ska dit efter sommaren och hälsa på, dom ska bygga om där i sommar så måste se hur det ser ut efter ombygnaden.

Men det värsta var när jag skulle hem igen, klockan var runt kvart över 8 så jag hade tid på mig att åka hem eftersom jag började vid 10, men iaf jag tog tunnelbanan mot vällingby vid kvart över 8 tänkte stiga av vid fridhemsplan för att byta till tuben mot kista och sen åka därifrån hem nåja ni fattar, men vet ni vad? Jag somnar ju självklart på tunnelbanan och vaknar upp vid stora mossen av att tunnelbanan står stilla, så jag sket i att åka tillbaka utan tänkte då åka till Josefine (hon bor i vällingby för er som inte vet) så kunde lika gärna sitta kvar men det går ca 5 minuter och tunnelbanan har fortfarande inte rört på sig. sen hör jag att mannen som kör tunnelbanan säger att det är trafikkaos och att ersättnignbuss är påväg, jag stiger av tunnelbanan iaf och ser att folk går ner mot vägen jag följer efter strömen men frågar sedan en tant om hon ska till ersätningsbuss men hon svarar att hon ska ta taxi till Vällingby.

och jag går vidare men sen ser jag typ att folk börjar gå åt olika håll så jag skiter i det och går tillbaka till tunnelbanan där jag ser att en nu tunnelbanna kommer in så jag skyndar mig lite smått och den nya tunnelbanan åker mot vällingbyhållet så jag hoppar på den och tror att allting är normalt igen, men den åker bara en station och det är strömavbrott mellan abrahamsberg-hässelby så det var bara att gå av och gå till ersättningsbuss och vänta där i ca 10 minuter.

Till slut kom jag till Vällingby med en proppfull buss, så jag hoppade av och åkte till Spånga för att byta till tåg mot jakan. Vet ni hur lång resan tog? Jag var i skolan tio över 10 förstår ni att det hade tagit mig nästan 2 timmar från stan till jakobsberg vilket brukar ta ca 20 minuter, dock skulle jag hem i mellan men endå. shit vad jag inte tyckte om SL i morse, visserligen är det inte deras fel men gud va folk var respektlösa och alla skulle på samtidigt, medans jag och några till tog det lungt. Det folk inte förstår äör att bussen inte åker fortare för att judt DU är på.

Nåja jag kom till skolan tills slut vilket var härligt på ett vis, träffa klassen. Jag fick ett grattis av klassen. Jossan ville att klassen skulle sjunga men inte jag haha så det blev på mitt vis, tur det! Jag hade iaf tre timmars religon och satt och skrev lite om förintelsen på datorn. Skulle ha slutat vid 16 tiden men alkoholhanteringen var inställd vilket jag tackar för, hade nog inte orkat suttit där och lyssnat på massa alkosnack. Till lunch blev det hamburgare på Sibylla och ikväll tänkte mamma göra hamburgare också, gissa om jag känner mig fet? Haha och ikväll blir det tårta och presentöppning, har dock inte önskat mig någonting typ det gamla vanliga : Pengar, smink, kläder. jag är så tråkig med paket. Apråpo paket, borde köpa något till min kusin som snart ska få barn, fast hon vet inte om det är en flicka eller pojke. Hon ska ha en babyshower tillsammans med hennes kompis som också ska ha barn. Vore ju ohyffsat och inte köpa någonting, så har ett litet uppdrag i veckan. Men nu till frågan, vad ska an köpa? Förslag?


OJ vilket långt inlägg det blev, uops :)

19 år, grattis till mig!

Idag blir jag 19, grattis till mig!


Måndag kväll

Svenska hollywoodfruarna är ju bara för roliga, gillar verkligen Maria Montazami när hon och hennes man skulle köpa en jacka till hennes man så shoppade hon själv haha lite roligt. Sen efter det var slut så bestämde jag mig för att kolla på Anna Anka söker assistent på onsdag vid 8 sen efter det är det ju Andra Avenyn.
Sen på torsdag är det lov och fredag med! wiho, fast måste dock plugga min långhelg trist, men det måste ju göras.


Maria Montazami

Top model 13


Måndag

Nu var det sista dagen på praktiken, men ska kila förbi där i morgon för att snacka betyg, David (min handledare) trodde jag skulle sluta i morgon så det blev lite missförstånd, nåja det blir att gå upp vid halv 7 i morgon.

Tur att jag börjar vid 10 i morgon så jag har lite tid på mig att åka från stan till skolan igen.
Ikväll ska jag bara ta det lungt ska snart göra lite middag som består av pasta med korv. Sen ikväll ska jag kolla på Svenska hollywoodfruar, skit galna tjejer tror att dom är 20 men egentligen 50, lite smått kul faktiskt.




Äntligen vår! Hade lite tråkigt på bussen hem så tog några bilder :)

Godnatt!

Nu blir detta mitt sista inlägg för idag, ska snart lägga mig i sängen för att sova. Ska upp vid halv 7 i morgon för att bege mig mot sista praktikdagen *suck* Jag gillar att vara ute på praktik speciellt nu när jag trivs och fått lite nya vänner men ska till skolan på Tisdag och Onsdag vilket jag tycker är helt onödigt.

Men det är inte långt kvar nu. Bara 3 månader kvar drygt, helt sjukt. Jag längtar efter att få springa ut i min vita klänning med mina fina klasskamrater.


Johan Falk - operation näktergal

Promenaden var rätt trevlig, vi gick OK varvet som det heter här i Viksjö, det tog oss kanske 40 minuter efter det så möltte vi upp Sarah bror Simon han ville på ICA men dom hade stängt så dom gick upp till Handlarn och jag drog hem. Hade tänkt att kolla på Johan Falk - operation näktergal filmen ikväll men insåg att jag redan sett den för inte så länge sen så det skiter jag i, istället sitter jag här och skriver och läser lite bloggar, fast läser alltid samma bloggar varenda dag, börjar bli lite trist! Vore kul att hitta lite nya bloggar.

Nåja ska nog ner till köket och göra mig en macka eller två. Ajuste måste köpa lite saker i morgon, hur ska jag kunna ha koll på allting i denna konstiga värld.

Puss och hej (leverpastej)

Ut på promenad tralalalala

hejsan alihopa! Kom nyss hem efter att ha tillbringat natten hos Max, vi var på bio igår med Jossan så det blev att vi åkte in till stan, vi såg '' I love you Philip Morris'' skit kass film, eller den vra rolig till en början men kass i sliutet. helt flippad, han fejkar sin död för att få killen han älskar och gör massa saker så han åker alltid in i fängelse, som sagt skit wierd film, rekommenderas inte.

Har precis ätit middag det blev potatisgratäng med korv, helt OK. Men ska snart ringa Sarah sen ska vi tydligen ut på promenad :O OMG jag ska röra på mig, vill ju ta bussen men Sarah tycker att jag är lat :( 
Bye

Många tankar i huvudet

Jag kommer fortsätta blogg här iallafall, men jag har även en privat blogg där jag skriver saker som jag inte gör här, ni förstår. Men just nu så vill jag faktiskt bort från allting, bara en helg eller en vecka, alla är deprimerade nån gång i livet och säg inte till er själva nu att det inte är så, för vi vet både du och jag att det är så.

Men som jag skrev tidigare att jag vill bort och så är det, Jag bor praktiskt sett hemma hos Max men jag vill flytta till en egen liten etta eller tvåa, men jag har inget jobb, inga pengar så jag funderar på att flytta till pappa men jag har mitt allt här i viksjö, jag har mina vänner( som jag ändå inte träffar så ofta) mina barndomsvänner, min mamma, mina bröder,you get it.. Men tanken finns där vid mig, skulle jag flytta till pappa så skulle jag sakna viksjö, men när jag bor här hos mamma så saknar jag min pappa otroligt mycket.


Snart tar jag studenten!


Godmorgon!

Vaknade för ett tag sen av att mamma väckte mig, lite trött men börjar bli van nu att gå upp tidigt. Idag ska jag till Märsta för att hälsa på kusinerna, ska se hur Therese mår med sin mage, tror hon är i vecka 31 nu! hon ska ju ha barn i maj så inte långt kvar nu. Sen ikväll ska jag gå på bio med Max och se Farsan, hoppas den är bra nu somalla säger haha, nej jag ska kila ner och äta frukost nu, puss hej

Dagen idag

Åh hemma igen, skönt! Idag gick allting bra! Maten serverades och buffeerna blev klara itid, dom frågade fall jag ville vara kvar till 18.00 men sa nej eftersom jag egentligen skulle möta tette efter jag slutat, men hon svarar inte så kunde lika gärna vara kvar. Nåja i morgon är det rätt lugnt har jag för mig inte så mycket gäster eller buffeer så det blir najs.

Måste fan ta ut tummen ur röven och sätta igång och plugga men det kommer jag inte göra så det suger, inte för att jag är lat utan för att jag verkligen inte kan koncentrera mig, det suger :(

Godnatt

Nu orkar jag inte stanna uppe längre. Godnatt!



♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

♥  ''Allting jag behöver har jag rakt framför mig''  ♥




Seg dag

Åh vad seg dagen gick idag, ville egentligen bara ligga kvar i min varma säng och mysa med pojkvännen men den saken kunde man ju glömma lika fort.. Suck, i morgon är det tisdag så det är rätt mycket att göra med buffeer hoppas dagen inte går så otroligt sakta som den gick idag, jag får ju alltid vara kvar tilld 16:00 för det är alltid en buffe vid 15:30 men nåja inte hjälper det att klaga här inte.

Min helg

Helgen var mycket bra på många sett. I fredags så tog jag och pojkvännen det bara lugnt. I lördags firade vi 8 månader fatta vad tiden går? helt sjuk, vi tilbringade den hemma hos honom med god middag och en ganska sorlig film vid namn precious fast den var sjukt bra.
Och i dag så har vi bara tagit det lugnt, lagat middag som bestog av.....Tacos!! mums, fast jag borde egentligen tänka vad jag äter men funderar lite smått på att köpa ett gymkort men jag är för lat sen tycker jag inte om att träna med andra människor, jag skulle vilja ha ett litet gym här hemma det vore perfekt! ;)

Nåja i morgon är det Måndag igen och det innebär en till vecka med praktik, fast i morgon ska jag inte upp klockan 6 eftersom jag tänkte ta en senare buss vilket betyder att jag kan gå upp vild halv 7, vilket jag tycker vore sjukt skönt!


Nu är det fredagsmys

Nu är praktiken slut för denna vecka, måste säga att jag är glad över att den är slut för det gick riktigt segt idag, typ 60 gäster kanske? och några buffere . Men jag drog vid halv 3 och mötte därefter upp Josefine vid Vällingby för att snacka och lämna saker till varrandra mycket trevligt, har saknat henne så mycket.

Men nu ska jag dra mig från datorn och tillbringa lite tid åt min älskling!


Team

Äntligen hemma efter en ganska lugn dag på praktiken, typ inga gästermen väldigt många buffeer men jag jobbade med Madgalena så det gick väldigt snabbt, värsta teamet ju! Synd bara att hennes praktik är slut snart men jag lär väl överleva, men nu måste jag fixa middag börjar bli lite hungrig.

Praktik

I Måndags började jag praktisera och ibörjan kände jag att jag kommer trivas här, hur trevlig personal som helst! Nu är det Ondag och jag trivs som en ängel i himlen, det är helt OK arbetstider också förutom att man måste gå upp vid 6, men man hinner piggna till innan gästerna kommer så det är skönt.

I morgon slutar jag vid 4 om inte senare, men ska direkt till Alvsjö för att träffa Josefine som jag inte träffat på ett par veckor, hon har varit i London under sportlovet så vi hann inte riktigt säga hejdå innan hon åkte iväg så det ska bli kul att träffa henne i morgon, har saknat henne!

Men nu tänkte jag fixa mig lite innan jag ska sova (ja jag vet att klockan är 10 snart men ska som sagt upp 6 i morgon!!)

Puss och Godnatt!

Trötter

Är helt slut

Plugg och Filkväll

Min kväll kommer bestå av plugg och film, rolig lördag va? Men känner att jag inte kommer orka plugga under praktiktiden så det är lika bra att fixa det nu. bye

Hamburgare med Pommes, gott!!

*Pust* Äntligen klar med rummet, snart blir det hamburgare med pommes, så underbart gott så det finns inte. Efter middagen så ska jag höra runt fall några vill med på en andra kryssning, WIIIIIIIIIE

Smell you laaaaater

6:e mars

Godmorgon bitches, Idag ska jag ha städdag.. Kan ju se lite fint i rummet iaf, skulle egentligen ha kollat upp min praktik men gör det i morgon istället. Lika bra och sätta fart med rummet, lär ju ta ett bra tag

Nu blir det film!



helloooooooooooo

Helloooo, Kryssning var tuuuuuuuuuung. Förutom att jag var bakis, men får skylla mig själv som drack lite för mycket, nåja det var den kryssningennästan kryssning blir på nästa lov dvs Påsklovet men först ska jag ut på praktik tills Påsklovet, bärjar nu på Måndag! Spännande!! Ska dock vara där klockan 8 men det är luuuuuuuuungt, nåja pallar inte

BYEEEEEEEEEEEE

Tagga

Nu är jag äntligen frisk.

Idag har jag först varit hod tandläkaren och mötte jag min mamma för lite shopping, det blev 2 par jeans, leggins och ett par skor, väldigt mysigt. Sen drog jag hem för att chilla o ta dte lungt efter ett bra tag så drog jag och sarah ner på ica för att handla lite gott, jag köpte även middag till mig och min bror som bestog av.....Pizza och hamburgare, värsta nyttiga familjen lixsom :)

Har precis tagit en duch och rakat benen och sådär, imorgon ska jag på kryssning så ska ta typ 5 tåget fast båten går halv 8 men ska fixa lite innan sen vet man aldrig med tågen..

RSS 2.0