Nyår

Kom hem från landet i Tisdags och åkte då hem till Max eftersom vi skulle dit och sen till mig men jag mådde sjukt illa på kvällen så vi skippade och åka till mig och låg och kollade one tree hill avsnitt, aja

Ikväll ska jag iaf till Jossan för middag och party. trevligt, men måste slita mig från datorn, har inte tiiiiiiiiiiiid att sitta här...

Gårdagens kväll var ett bra +

Igår var galet på många vis. Först drog vi till PG och förkröka lite och snackade allmänt sen vidare till MP där vi körde gärnet, blev lite för mycket dricka för min del så jag drg runt 1 men anyhow, jag träffade även två klasskompisar Cilla och Sandra, mycket trevligt :).

Jag drog som sagt vid 1 för jag mådde inte bra och jag dansade alldeles för mycket och huvudet snurrade, det berodde inte på alkoholen, men jag och Max tog taxi hem för vi hade missat nattbussen och orkade verkligen inte gå hem i kylan och taxi går mycket fortare. Nåja, en trevlig kväll synd att jag inte orkade stanna längre bara, men somnade nästan direkt när jag kom hem.


Om ett tag ska jag till landet med Max, behöver komma bort från stockholm ett tag så blir skönt att umgås lite med Pappa och Kicki (pappas fru), men nu hinner jag knappt skriva mer, kommer nog inte uppdatera förens jag kommer hem vilket blir på Tisdag eller Onsdag, Ni får ha det bra.


Vill bara säga tack till Sarah, Tette, Mikkan, Max, Simon, Jonte, Danne, Alex och dom andra som var med. Tack :)

Juldagen

Min julafton var helt klart bäst, fick bra presenter och så, jag åkte till Max på kvällen för att fira lite jul, han fick en extern hårddisk av mig och jag fick en morgonrock, rakgrejjer och en Naomi campbell parfym jag har värdens bästa pojkvän :) I love you <3



I love my mother

Jag älskar min mamma, fick åka iväg till Max trots att det är Julafton!

God jul alla ni som läser :D

Julafton

Jag vill hem till min älskade pojkvän och byta julklappar, men jag får inte. Dock är jag 18 och bestämmer själv, men ska dit i morgon :)

God Jul :)

God jul allihopa!



Julhandeln i sista sekund

Äntligen hemma, galet mycket folk. Trodde inte att det skulle vara så mycket människor ute dagen innan julafton, nåja nu är jag klar med mina paket till Mamma och Max. Till Max blev det en extern hårddiskt till hans dator, till mamma blev det två förkläden en duk, och ett triss paket. Nu är jag pank!

Puss på er :)

To the city

Gooodmorgon! Om en timme ska jag åka in till stan för julklappshandel med Josefine dock ska jag inte köpa så mycket julklappar, blir till Max och mamma, Pappa och Kicki får sina när jag fått mitt studiebidrag haha.. Eftersom jag ska ut den 26:e vill jag ha pengar över :) men måste fixa mig nu, efter julklappshandeln ska jag ju hem till Sarah och klä deras gran :)

Tralalalala

I morgon ska jag bege mig in till stan bland allt folk och köpa julklappar, dagen innan ganska smart kommer ju inte direkt vara ensam men aja synd o klaga.

På kvällen ska jag till Sarah och hennes familj och klä deras gran, haha vi hade grymt kul förra året så klart att jag kommer dit i år igen!

Rest in peace

Som dom flesta av er kanske har hört så är Brittany Murphy död, hon avled av hjärtstillestånd


Rest in peace

Julavslutning

Nu har jag gått på jullov, äntligen! Nu ska jag bara ta det lungt ett tag sen mot kvällen ska jag röra mig mot Vällingby för att äta julbord med mina vänner! Puss



Lockigt och fint!

Snö snö snö och ännu mer snö

Snösnösnö, bara massor av snö. Under håltimmen idag så gick jag och mitt UF företag till kista och åt lunch, mycket trevligt! Efter det så gick vi runt och kolla efter julklappar, vet ni vad? Jag har hittat den/dom bästa presenterna till Max, åååh han komer bli överlycklig! =)

Men efter nån timme så drog Emil och Sue för dom orkade inte vänta tills Naturen började så jag, Josefine och Jossan går vidare i kista och kolla presenter. Har snart hittat alla mina presenter som jag ska dela ut till familj/vänner. Jossan hittade också en jävligt fin present till Max. Jag och Max ska köpa en gemensam sak till Jossan
Efter ha spenderat en del timmar i Kista så åkte jag och Josefine tillbaka till skolan för att ha Natur (Jossan behövde inte det för hon är klar) Jag blev klar med mitt fördjupningsarbete om Solens energi, fick ihop 5 sidor, duktiga jag!
Nåja tillbaka till när jag och Josefine skulle tillbaka till skolan, det tog oss 1 timme om inte mer för att åka från Kista till Jakan som vanligtvis brukar ta 20 minuter. Allt berodde på snön som vanligt, dumma snö.

Men ska bara plugga in det sista i Naturen sen är jag klar med allting som har med skolan att göra innan jag går på jullov så jag slipper plugga på det lovet vilket kommer bli jävligt skönt!

Onsdag

Ännu mer snö idag *suck* aja synd o klaga det blir ju mycket ljusare och så.
Ska till skolan om två timmar.. då har jag ansvarsfull alkoholhantering och sen slutar jag, när jag kommer hem måste jag försöka bestämma mig vilka julklappar Max ska få, kan bli lite intresant..


Tisdag

Känns verkligen att vintern har kommit, jag tog på min stora vinterjacka och det första jag gör efter att ha gått en bit är att jag ramlar, jag har dessutom tappat mina nycklar i SNÖN! Dumma snö.
Jag ska snart börja plugga, ovanligt va? Men ska man ha betyg så måste man ju plugga, sen ska jag äta middag och efter det ska jag göra varm chockald med marshmallows och bara lägga mig i soffan och ta det lungt, sen klockan 21 är det Andra Avenyn, det får jag inte missa!

Later


Söndagsplugg och städdag

Söndagar är till för att slappa för det mesta men inte för min del, då jag ska städa hela huset, plugga det allra sista innan jag går på jullov som ska bli så jävla härligt! Jag ser dock inte framemot och städa, innan det ska jag hem till Max och hämta lite grejer sen ska vi ut och käka, och sen ska jag hem. Full rulle men ska börj fixa mig nu.


Julklappshandel

Sov ut odentligt i morse, just nu försöker jag leta bra julklappar till Max, men hittar som vanligt ingenting, sen när jag får min såkallade ''lön'' den 23:e så får jag väl gå ut bland 100 tals människor och leta julklappar, jag handlar nästan jämt julklappar dagen innan. Förstår mig inte på mig själv.




Julmarknad i Jakobsberg

Har så ont i mina ben att det inte är sant, nåja är hemma nu efter en julmarknad i jakan som jag och mitt UF företag höll i, eller skolan höll men vi var där ni fattar vad jag menar, jag och Josefine som började stå från 10-13:20 sålde nästan slut på allting. Vi är grymma. Resterande gruppen kom när vi ''slutade''.

Ska fortsätta plugga nu, men nu fick en lite uppdatering.

Tävling hos Kenza - vinn ''the hills'' box

Okej blev nyss jätteglad över att Kenza lottar ut 15 the hill boxar och jag är med och tävlar!

Min motivering lyder:
Ni som läser Kenzas blogg vet ju att hon ghar en tävling varje dag fram tills jul och just idag så lottar hon ut 15 the hills boxar, och ni som känner mig bra vet att jag skulle bli helt överlycklig om jag vann den! Man kan lixom se samma avsnitt flera gånger om och om igen och sen kunna ha möjligheten och bara se avsnitten när man vill och vart man vill :)

Håll tummarna för mig

För att komma till Kenzas tävling:
http://kenzas.se/2009/december/tavling-the-hills.html

Vin och sprithistoriska museet

Var på vin och sprithistoriska museet idag, ganska boring men fick veta ganska mycket hur dom reagerade förr i tiden på alkohol, helt sjuk. Avslutade det hela med ett litet prov, skit enkelt!

Ikväll ska jag bara ta det lungt, väntar på att min glamorösa middag ska bli klar sen ska jag bara kolla på en film hoppas det går någon bra ikväll (:

flambera efterrätt

hellojsan, Fick sluta tidigare idag från ''Måndagsklubben'' så nu är jag hemma i viksjö igen. Idag fick vi serviser lära oss att flambera, ganska nervös men det gick till slut, blev lite irriterad på Jonte och Jossan som tyckte att det var roligt att jag failade, idioter! Men klarade det till slut..

Allt jag hade o säga, bye


Såhär kan det se ut när man flamberar.

omformatera datorn

Har nyss omformaterat datorn, och precia allting gick bort, alla bilder. Tragiskt men vad ska man göra :/..
Jag kommer få göra om alla mina uppfifter och baruppgiften som ska vara klar tills i morgon, hade precis blivit klar med den innan jag omformatera datorn. FAN!

Annars så börjar jag 9 i morgon så har jävligt lång tid på mig att plugga, men nu är frågan fall jag verkligen orkar? Jag är sveriges lataste person och har inpricip aldrig gjort en läxa i mitt hela liv, men måste börja ta tag i läxorna annars kommer jag inte kunna ta stundenten, det vill jag ju, så kom igen nu. hejdå

RSS 2.0